Ειδήσεις

11 Jun, 2018 Ώρα 13:42

Forza Horizon 4. Δες το πρώτο trailer και gameplay του

Thumbnail

Στην E3, η Playground Games και η Microsoft ανακοίνωσαν το Forza Horizon 4, το νέο racing παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 2 Οκτωβρίου σε Xbox One και Windows 10 PC, ενώ θα περιλαμβάνεται και στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Close

To Forza Horizon 4 θα περιλαμβάνει περισσότερα από 450 αυτοκίνητα από 100+ αυτοκινητοβιομηχανίες, ενώ θα περιλαμβάνει και μία shared open world εμπειρία. Όπως αναφέρει η Playground Games “οτιδήποτε κάνει θα συνεχίζει την πρόοδο σου στο παιχνίδι”.

Το Forza Horizon 4 θα περιλαμβάνει και ένα νέο 60fps mode για το Xbox One X, το οποίο θα συμβάλει στον ρεαλισμό του παιχνιδιού. Επίσης το παιχνίδι κλίνει προς το multiplayer καθώς οι αγώνες και τα special events θα εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο με άλλους παίκτες.

Close
 
Το Forza Horizon 4 θα διαδραματίζεται στην “όμορφη και ιστορική Βρετανία” σε τεράστιους open shared-world κόσμους και θα περιλαμβάνει εναλλαγές εποχών, έτσι ώστε οι παίκτες να οδηγήσουν μέσα σε βροχή, χιόνι, λάσπες και ξερό περιβάλλον.

 

19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.