Rally

12 Jun, 2018 Ώρα 22:21

Golden Stages με χορηγό την εταιρεία Ψάλτης Auto parts και τα λιπαντικά ENEOS

Thumbnail

 

Close

H εταιρεία Ψάλτης Auto parts, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των λιπαντικών ΕNEOS Motor Oil στην Κύπρο είναι ο χορηγός των δύο Golden Stage του Ράλι Κύπρος 2018. Δύο διαδρομές που χαρίζουν χρηματικά έπαθλα στους νικητές, προσφέροντας ακόμα ένα κίνητρο για τα Κυπριακά και ξένα πληρώματα.

Close

 

 

Close

 

 

Το πλήρωμα που θα πετύχει το γρηγορότερο αθροιστικό χρόνο στις δύο τελευταίες ειδικές διαδρομές θα κερδίσει το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ το ποσό των δύο χιλιάδων θα κερδίσει ο νικητής με αυτοκίνητο με κίνηση στους δύο τροχούς. Παράλληλα, ο νικητής ανάμεσα στα Κυπριακά πληρώματα θα κερδίσει το ποσό των χιλίων ευρώ.Οι ειδικές διαδρομές στις οποίες θα διαγωνιστούν τα πληρώματα θα είναι η «Psaltis Autoparts Golden Stage 1» στη Λάγια και η ENEOS Golden Stage 2 στα Λεύκαρα μήκους 11,49 και 19,82 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

 

 

09 Jul, 2025 Ώρα 13:06

Παρέλλης & Παπανδρέου θριάμβευσαν τερματίζοντας πρώτοι στη κατηγορία τους στο Ράλι Ακρόπολις 2025.

Thumbnail

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι Δημήτρης Παρέλλης και Ανδρέας Παπανδρέου σήκωσαν ψηλά τη σημαία της Κύπρου στον πιο απαιτητικό αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC), κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία RC4 του Ράλι Ακρόπολις 2025.

Close

 

 

Με απόλυτο έλεγχο, υψηλή τεχνική κατάρτιση, εμπειρία που τέθηκε σε εφαρμογή και στρατηγική ωριμότητα, το κυπριακό δίδυμο ξεχώρισε από την αρχή του αγώνα, καταγράφοντας κορυφαίους χρόνους σε όλες τις ειδικές διαδρομές και επικρατώντας απέναντι σε κορυφαίους διεθνείς αντιπάλους.

 

Close

 

Αυτή είναι μια  ιστορική επιτυχία αφού είναι η πρώτη φορά που Κύπριος οδηγός ανεβαίνει στην κορυφή της RC4 στο πλαίσιο του WRC – επιβεβαιώνοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ότι οι συμπατριώτες μας ανήκουν στην ελίτ του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

 

Το Opel Corsa Rally4 της Parellis Rally Team ανταποκρίθηκε απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα, χάρη στην άψογη προετοιμασία και μηχανολογική υποστήριξη της ομάδας. Κομβικής σημασίας για την τεράστια αυτή επιτυχία ήταν και η υποστήριξη των χορηγών: η ECOMMBX ως χρυσός χορηγός που αποτελεί σταθερό πυλώνα στρατηγικής και ενίσχυσης, η IRIDA που στάθηκε δίπλα στην ομάδα με συνέπεια και αφοσίωση, ενώ οι Psaltis Auto Parts / MANNOL, Blue Island και Vitatrace συνέβαλαν ουσιαστικά στην προετοιμασία και την επιτυχία της φετινής προσπάθειας.

«Ήταν ένας αγώνας γεμάτος προκλήσεις, αλλά και στιγμές ανεπανάληπτες. Νιώθουμε υπερηφάνεια για αυτό το αποτέλεσμα και τεράστια ευγνωμοσύνη προς την ομάδα και τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας. Το Rally Acropolis 2025 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας», δήλωσε με ενθουσιασμό ο Δημήτρης Παρέλλης.  

Με αυτό το θριαμβευτικό αποτέλεσμα, η ομάδα Παρέλλη – Παπανδρέου περισσότερο ενισχυμένη από ποτέ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τη δυναμική της και συνεχίζει τη φετινή σεζόν με αυτοπεποίθηση, φιλοδοξία και σταθερή αγωνιστική φιλοσοφία, κοιτώντας μπροστά προς τις επόμενες μεγάλες προκλήσεις.