Το Audi Α8 βραβεύθηκε ως «το πιο καινοτόμο μοντέλο της χρονιάς»

13 Ιουν., 2018 Ώρα 19:24

Το γερμανικό super car βραβεύτηκε ως το πιο καινοτόμο μοντέλο του 2018 στα βραβεία “Automotive Innovations Awards”. Παράλληλα η Audi απέσπασε και αυτή το βραβείο της πιο καινοτόμας premium μάρκας, στην κατηγορία «αυτόνομη οδήγηση και ασφάλεια».

Το βραβείο για το A8 αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση από τη μεριά των ειδικών για τις καινοτομίες που φέρει η ναυαρχίδα της Audi. Από την Ενεργή Ανάρτηση με Laser Scanner μέχρι και τα φώτα HD Matrix LED. Αντίστοιχα, οι τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης που παρουσίασε η γερμανική φίρμα στο Audi Aicon, ένα πρωτότυπο που χαρακτηρίζεται από την απουσία τόσο του τιμονιού όσο και των πεντάλ ελέγχου, κρίθηκαν ως «συναρπαστικές» και ως η φυσική εξέλιξη όλων των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, που έχει παρουσιάσει η Audi στο Α8.

Στον έβδομο ετήσιο διαγωνισμό των βραβείων “Automotive Innovations Awards”, συμμετείχαν με υποψηφιότητες σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές αλλά και πλήθος από προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας. Συνολικά, υποβλήθηκαν 1.296 καινοτομίες προς εξέταση, προερχόμενες από περισσότερες από 60 εταιρείες.

 

Δείτε Επίσης