Ειδήσεις

14 Jun, 2018 Ώρα 13:07

Το Audi Q5 στην κορυφή των φωτογραφικών βραβείων PX3 «Prix de la Photographie, Paris»

Thumbnail

Μια ακόμα παγκόσμια διάκριση έλαβε ο γνωστός Κύπριος φωτογράφος Silvio Rusmigo, αφού η συλλογή του «An island of wonders becomes my playground» βραβεύτηκε με αργυρό βραβείο στην κατηγορία Advertising/ Automotive (Professional) στον διεθνή διαγωνισμό PX3 «Prix de la Photographie, Paris» στη Γαλλία. Η συγκεκριμένη συλλογή που αποτελεί ανάθεση από την εταιρεία Unicars για τις ανάγκες της κυπριακής εκστρατείας του Audi Q5, έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον σε διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας, γεγονός που το επιβεβαιώνουν οι συνεχείς διακρίσεις. Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο που μας πέρασε η συλλογή τιμήθηκε με το χάλκινο βραβείο και Honorable Mention στην κατηγορία Advertising-Product (Professional) στον παγκόσμιο διαγωνισμό Tokyo International Foto Awards.  

Close

 

Close

 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο φωτογραφικός φακός μου, η πρωτοπορία της εταιρείας Unicars και η καινοτομία της διαφημιστικής εταιρείας Innovation/ Leo Burnett, αποτέλεσαν το μέσο, όχι μόνο για να ταξιδέψουμε τις ομορφιές της κυπριακής φύσης διεθνώς, αλλά και να αναδείξουμε τις δυνατότητες της Κύπρου κατακτώντας πρωτιές που μας βγάζουν από τα στενά περιθώρια της χώρας μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Silvio Rusmigo.

Close

 

 

Από τη δική της μεριά, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Unicars, Χριστιάννα Διογένους, ανέφερε ότι «ευχαριστούμε θερμά τον Silvio που μας έφερε αυτή την αργυρή διάκριση, μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη που επιβεβαιώνει την πρωτοπορία τόσο της Audi όσο και της Unicars, που ως ένας προοδευτικός οργανισμός τολμά πάντα να οδηγεί τις εξελίξεις και να αναδεικνύει με τον πιο δημιουργικό τρόπο τα brands που εκπροσωπεί, έτσι ώστε να γίνονται ταυτόσημα με την τοπική αγορά, όπως και το Audi Q5 που μας καλεί να ζήσουμε τις απλές χαρές της ζωής». 

 

 

Ο διαγωνισμός Prix de la Photographie, Paris αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς φωτογραφικούς διαγωνισμούς στον κόσμο, προσελκύοντας τους καλύτερους φωτογράφους, δημιουργούς, συμβούλους, συντάκτες, και εκδότες από κάθε μεριά του πλανήτη, και έχει ως στόχο να επιβραβεύσει και να αποτίσει φόρο τιμής στην τέχνη της φωτογραφίας και τους δημιουργούς της, και φυσικά, να αναδείξει τα επερχόμενα ταλέντα στον παγκόσμιο καλλιτεχνικό χάρτη. Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από κορυφαίους διεθνώς αναγνωρισμένους decision-makers του χώρου,  επέλεξε τους φετινούς νικητές από χιλιάδες συμμετοχές από πάνω από 85 χώρες. 

Δείτε όλη τη βραβευμένη συλλογή στο microsite της νέας καμπάνιας του Audi Q5 και ταξιδέψτε μέσα από την εμπνευστική ‘ματιά’ του Manifesto.

Life is calling!

 

28 Mar, 2024 Ώρα 09:21

Το Renault Scenic E-Tech electric είναι το ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο του 2024

Thumbnail

Άλλη μια πανευρωπαϊκή διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Renault. Πρόσφατα, το Renault Scenic E-Tech electric κέρδισε τον τίτλο του ευρωπαϊκού Car of the Year 2024. Ο νικητής επιλέχθηκε από μια κριτική επιτροπή 58 δημοσιογράφων αυτοκινήτων από 22 χώρες. Το Scenic κατέκτησε την πρώτη θέση με 329 βαθμούς. Έγινε έτσι το έβδομο μοντέλο της Renault που τιμήθηκε με τον τίτλο «Car of the Year», μετά τα Renault 16 (1966), Renault 9 (1982), Clio (1991), Scenic (1997), Megane (2003) και Clio (2006).

Close

 

 

To Renault Scenic E-Tech electric ξεχώρισε ανάμεσα σε δεκάδες μοντέλα για το πολυπόθητο βραβείο ενώ κατά την τελική ψηφοφορία βγήκε νικητής απέναντι σε άλλους έξι φιναλίστ όπως: BMW σειρά 5, BYD Seal, Kia EV9, Peugeot E-3008/3008, Toyota C-HR και Volvo EX30.

 

Close

 

«Η κατάκτηση του επίζηλου τίτλου «Car of the Year» αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς στο Renault Group και τη Renault. Αυτή η αναγνώριση καταδεικνύει ότι έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές: αυτονομία ρεκόρ, γενναιόδωροι και φιλόξενοι χώροι στο εσωτερικό, πλήρως ελεγχόμενο περιβαλλοντικό αποτύπωμα! Προσθέτοντας την οδηγική απόλαυση και τον εξοπλισμό «voiture à vivre», όπως η νέα πανοραμική ηλιοροφή Solarbay ή το σύστημα OpenR Link τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένες λειτουργίες Google, το Scenic διαθέτει τα ιδανικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες για να εδραιώσει τη θέση του στην ευρωπαϊκή αγορά των EVs.»   Fabrice Cambolive, CEO Renault.

Το Renault Scenic E-Tech electric είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό Compact μοντέλο που συνδυάζει την ευελιξία μέσα στην πόλη αλλά και την άνεση για μεγάλα ταξίδια. Με μήκος στα μήκος 4,47 μ, το Scenic E-Tech electric εξελίχθηκε πάνω στη μεσαία πλατφόρμα AmpR και είναι σε θέση να εξασφαλίσει αυτονομία έως και 625 km (WLTP). Ξεχωρίζει για την άνεση που προσφέρει, το ευρύχωρο εσωτερικό αλλά και την τεχνολογία τελευταίας γενιάς που προσφέρει.