Petrolheads Festival – Το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό πάρτι της Λεμεσού στις 23 Ιουνίου!

15 Ιουν., 2018 Ώρα 14:12

Με πολύ κέφι συνεχίζεται η προετοιμασία του Petrolheads Festival το οποίο θα γίνει στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού, σε μια έκταση 3.500 μέτρων μπροστά από τις νέες αίθουσες επιβατών.

Μουσική και αυτοκίνητα όλων των ειδών, supercars, αγωνιστικά, μοτοσικλέτες, και τα ομορφότερα που κυκλοφορούν στους δρόμους, θα βρίσκονται εκεί!

 

 

Μεγάλο Highlight της μέρας ο διαγωνισμός Ομορφιάς για την ανάδειξη του πιο όμορφου αυτοκινήτου στο Festival με τη συμμετοχή δεκάδων υπέροχων αυτοκινήτων από διάφορα Clubs αλλά και από ιδιώτες.

Υπέροχα supercars όπως Ferrari, Maserati, GT-R και πολλά άλλα θα ομορφύνουν το χώρο ενώ τα αγωνιστικά αυτοκίνητα πρωταθλητών από όλα τα αθλήματα όπως Drift, Time Attack, Αναβάσεων, Rally και Dragster θα βρίσκονται εκεί!

Μιλάμε όμως για Festival. Εκεί λοιπόν, θα κάνουν την εμφάνιση τους και τρεις υπέροχοι Dj’s, συγκεκριμένα οι DJ EnglezosDj 2NS και Andy Von Emmanouel θα μας διασκεδάζουν συνεχώς, από τις 3μμ μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η όλη εκδήλωση είναι family friendly από τις 3μμ μέχρι τις 8μμ οπότε και θα ανέβουν οι ρυθμοί της μουσικής μέχρι τα μεσάνυχτα.

 

Χορηγός η μεγαλύτερη έκθεση της Κύπρου, το Boyz Stuff Show.

Υποστηριχτές: Hell Energy Drink, Toolwarehouse, εταιρεία Psaltis, Texaco.

 

Για πληροφορίες τηλέφωνο 99655530, 99675910.

Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.

Δείτε Επίσης