Rally

15 Jun, 2018 Ώρα 21:52

Δόθηκε η πανηγυρική εκκίνηση του Ράλι Κύπρος

Thumbnail

47 συνολικά αυτοκίνητα κατέβηκαν από την ράμπα του Cyprus Rally στο πλαίσιο της τη εορταστικής εκκίνησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Το ενδιαφέρον όσον αφορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι είναι στο απόγειό του, αφού το Cyprus Rally είναι ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος και η υπόθεση τίτλος είναι ορθάνοικτη. Η μάχη μεταξύ του πρωτοπόρου του ERC Alexey Lukyanuc και του δεύτερου στη βαθμολογία Bruno Magalhaes προμηνύεται συναρπαστική, ενώ σταθερή αξία όσον αφορά την πρωτιά είναι ο Καταρινός Nasser Al Attiyah που ήδη μετρά πέντε νίκες στον «εθνικό μας αγώνα».

Close

Μετά την πανηγυρική εκκίνηση, τα πληρώματα μπήκαν πίσω στο παρκ φερμέ για τη διανυκτέρευση με την αγωνιστική δράση να ξεκινά αύριο Σάββατο 15 Ιουλίου. Η μέρα περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές (τρεις επαναλαμβανόμενες) μήκους 91,12 χιλιομέτρων. Η πρώτη ειδική διαδρομή, η μεγαλύτερη της ημέρας με μήκος 19,87 χλμ θα διεξαχθεί στα Κελιά, ενώ θα ακολουθήσει δεύτερη ειδική, μήκους 14,41 χλμ στον Αναλυόντα.

 Η τρίτη ειδική μήκους 11,28 χλμ θα πραγματοποιηθεί στο Σταυροβούνι. Ακολούθως τα αυτοκίνητα θα πορευθούν για το σέρβις και μετά την ανασυγκρότηση τα πληρώματα θα προχωρήσουν στο δεύτερο πέρασμα των ίδιων διαδρομών. Η πέμπτη ειδική διαδρομή (Αναλυόντας 2) πήρε την ονομασία «Γιώργος Κυπριανού» εις μνήμη του νεαρού θιασώτη των αγώνων ράλι Γιώργου Κυπριανού, γιού του γνωστού πρωταθλητή και νικητή του Ράλι Κύπρος, Κύπρου Κυπριανού. 

Close

Δείτε εδώ τους Χάρτες διαδρομών - Συμμετοχές - Πρόγραμμα

28 Mar, 2024 Ώρα 07:44

Υπερθέαμα και εντυπωσιακές διαδρομές στο «TIGER RALLY 2024»

Thumbnail

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου το «TIGER RALLY 2024», το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Close

Το «TIGER RALLY», το οποίο εντάσσεται στο πλούσιο καλεντάρι των Λεμεσίων powered by BrainRocket, διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και αποτελεί τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ).

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 08:00, από τον Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης. Οι οδηγοί αφού καλύψουν 6 ειδικές διαδρομές σε Λιστόβουνο, Αγία Παρασκευή και Λάνια, θα επιστρέψουν και πάλι στο Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης στις 18:30, για τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων.

Close

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 19:00, σε πανηγυρική εκδήλωση στο χώρο της Επίχωσης, θα παρουσιαστούν στο κοινό τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στο «TIGER RALLY 2024». Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στο χώρο της Επίχωσης μέχρι την εκκίνηση του αγώνα το πρωί της Κυριακής.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για τα αποτελέσματα των διαδρομών μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy

Close

Το πρόγραμμα του αγώνα

Λίστα συμμετοχών