Αγορά

16 Jun, 2018 Ώρα 22:39

Ηλεκτρικό μέλλον βλέπει η Renault και επενδύει 1 δις. ευρώ

Thumbnail

Η Renault είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που εστίασε στον τομέα της ηλεκτροκίνησης παρουσιάζοντας μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων. Επενδύοντας με συνέπεια σε αυτό το τεχνολογικό τομέα κατάφερε να κυριαρχήσει στην eυρωπαϊκή αγορά, με περίπου 1 στα 4 ηλεκτρικά οχήματα που πουλήθηκαν το 2017 να είναι Renault.

Close

Με όπλο αυτή την επιτυχία, η Renault επιταχύνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, ανακοινώνοντας ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρόγραμμα αναβάθμισης των μονάδων παραγωγής στη Γαλλία. Το πρόγραμμα επένδυσης, το οποίο ξεπερνά το 1 δις ευρώ, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

Close

 

•    Την παρουσίαση μιας νέας πλατφόρμας η οποία θα παράγεται στο εργοστάσιο του Douai, το οποίο και θα αποτελέσει τη δεύτερη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων της Renault.

Close
•    Τον διπλασιασμό της δυνατότητας παραγωγής του Renault ZOE στο εργοστάσιο του Flins. •    Τον τριπλασιασμό της δυνατότητας παραγωγής ηλεκτρικών κινητήρων στη μονάδα παραγωγής του Cleon, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί και ένας νέος προηγμένος ηλεκτροκινητήρας το 2021. •    Την αναβάθμιση του εργοστασίου στο Maubeuge ώστε να προετοιμαστεί για την παραγωγή της οικογένειας επαγγελματικών οχημάτων του νέου Renault KANGOO, η οποία θα περιλαμβάνει και το ηλεκτρικό KANGOO Z.E.

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!