Τuning

13 May, 2017 Ώρα 14:21

Νοσταλγία και VTEC!!!

Thumbnail

Νοσταλγία και VTEC έχει σήμερα το μενού αγαπητέ αναγνώστη, με τον θρύλο Ayrton Senna και τον Satoru “Nakajap” Nakajima να γυρνούν στην πίστα της Suzuka με τα νέα-τότε- Honda Civic EF9 και CR-X EF8.

Close

Όπως θα δεις και στο βίντεο με τους αγγλικούς υπότιτλους, βρισκόμαστε μία μόλις μέρα μετά το ιαπωνικό GP του 1989 που διεξήχθη στην πίστα της Suzuka. O Senna, στον επεισοδιακό αγώνα της Κυριακής, έχασε τελικά τον παγκόσμιο τίτλο από τον Alain Prost, μετά την (αμφισβητούμενη) “αψιμαχία” των δύο οδηγών της McLaren Honda στο τελευταίο chicane. H Honda προσκάλεσε τον Βραζιλιάνο και τον πρώην team mate του το 1987, στην Lotus Honda, Satoru Nakajima, να παρουσιάσουν και να κάνουν μερικούς pedal-to-the-medal γύρους στη διάσημη πίστα.

Έτσι, βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι του Honda Civic SiR EF9 για τη σειρά αγώνων του πρωταθλήματος N1 και του Mugen CR-X SiR EF8, που εκτελούσε χρέη αυτοκινήτου ασφαλείας στον παραπάνω θεσμό. Απλά, λιτά και απέριττα, οι δύο οδηγοί δίνουν ρεσιτάλ και το κάνουν να δείχνει τόσο, μα τόσο εύκολο. Είπαμε, για πιλότους της F1 μιλάμε, όχι για κάποιους τυχαίους…

Close

 

 

Close
12 Jan, 2024 Ώρα 09:33

Οι ειδικοί στην κατηγορία 4Χ4 είναι εδώ!

Thumbnail

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4 εξειδικεύεται στην κατηγορία αυτοκινήτου 4Χ4 με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Close

Εγγυάται στους πελάτες της ποιότητα, χαμηλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

 

Close

 

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4  αντιπροσωπεύει τα προϊόντα IRONMAN 4X4 στην Κύπρο με πάνω από 100 είδη, όπως επίσης και τα κυπριακά προϊόντα K.PRO.

Close

Ακόμα μπορείτε να αποταθείτε στην KALIVITIS 4X4 για την εγκατάσταση των προϊόντων αυτών στα αυτοκίνητα σας.

Δείτε τα προϊόντα της KALIVITIS 4X4 στο website www.kalivitis4x4.com και στα social media: Instagram : kalivitis 4x4 και Facebook : J.kalivitis 4x4 ltd ironman & k-pro