20 Ιουν., 2018 Ώρα 10:20

Πρωταγωνιστές… κλόουν στο διαφημιστικό σποτ της Audi

Thumbnail

Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε η Audi για να αναδείξει την σπουδαιότητα των συστημάτων ασφάλειας με τα οποία εξοπλίζονται τα νέα της μοντέλα. 

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video τοποθετεί στην θέση κανονικών οδηγών απρόσεχτους κλόουν που αντί να έχουν τα μάτια τους στον δρόμο, αυτοί χαζεύουν, μιλούν στο τηλέφωνο, παίζουν με τον συνοδηγό και κάνουν ό,τι άλλο εκτός από το να οδηγούν με προσοχή.

Όπως είναι λογικό, δημιουργείται ένα χάος το οποίο βέβαια δεν απέχει πολύ από αυτό που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στους δρόμους της πόλης. Οι τηλεθεατές βλέποντας το διαφημιστικό αναγνωρίζουν καταστάσεις που σίγουρα έχουν συναντήσει όσο οδηγούν και τους έχουν φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση.

Τεχνολογίες...

Τα μοντέλα της Audi ωστόσο φαίνονται να ξεπερνούν με... μαεστρία τα εμπόδια που τους βάζουν οι κλόουν και να βγαίνουν αλώβητα πετυχαίνοντας να διατηρήσουν το χαμόγελο των επιβατών τους. 

Τα όπλα τους είναι τεχνολογίες όπως το pre sense (ενσωματωμένη στο παρμπρίζ κάμερα σκανάρει αυτοκίνητα ή πεζούς ακόμα και σε απόσταση 100 μέτρων μπροστά από το αυτοκίνητο και αν εντοπίσει εμπόδιο, ειδοποιεί τον οδηγό και ξεκινάει το φρενάρισμα), το side assist (αισθητήρες ραντάρ ελέγχουν το τυφλό σημείο και ειδοποιούν τον οδηγό με έντονο φωτεινό σήμα στον εξωτερικό καθρέπτη) ή το park assist (αισθητήρες υπερήχων ελέγχουν την καταλληλότητα θέσης parking και το αυτοκίνητο παρκάρει μόνο του).