Ειδήσεις

20 Jun, 2018 Ώρα 16:35

Μηχανοκίνητο θέαμα στο The Petrolheads Festival στη Λεμεσό

Thumbnail

Για 1η φορά η ομάδα που έφερε στο νησί μας το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show (το οποίο γινεται εδώ και 15 χρόνια. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) αποφάσισε να βγεί έξω απο την Λευκωσία για την διοργάνωση του ΠΡΩΤΟΥ Φεστιβάλ φίλων αυτοκινήτου. 

 

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ που έγινε ποτέ για τους λάτρεις του αυτοκινήτου στην Κύπρο, είναι γεγονός και μάλιστα στον ιδανικότερο χώρο, στο λιμάνι Λεμεσού, στον τεράστιο χώρο έξω από τις νέες αίθουσες επιβατών!

Close

 

Close

 

Η οργάνωση φρόντισε μια μίνι στατική έκθεση οχημάτων όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν απο κοντά διάφορα Supercars, αγωνιστικά, πολιτικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που "βγάζουν" μάτια απο ομορφιά. 

 

Το μενού θα περιλαμβάνει επίσης τρεις υπέροχους Dj’s και συγκεκριμένα τους DJ Englezos, Dj 2NS και Andy Von Emmanouel οι οποίοι θα μας διασκεδάζουν συνεχώς, από τις 3μμ μέχρι τα μεσάνυχτα.  

Παρά πολλά Highlights, όπως αυτοκίνητα που δεν εχετε ξαναδεί στους δρόμους, διάφορα καταστήματα του χώρου με αξεσουάρ, βελτιωτικοί οίκοι, διαγωνισμο ομορφιάς για την ανάδειξη του πιο όμορφου αυτοκινήτου στο Festival και άλλες εκπλήξεις που θα χαρίσουν στους φίλους του μηχανοκίνητου χώρου μια ξεχωριστή εμπειρία.

Close

Φυσικά φροντίσαμε και για όσους πεινάσουν να έχουν αρκετές επιλογές απο "ξιμαρισμένα" sandwich μέχρι και Ασιατική κουζίνα!!!

 

Η όλη εκδήλωση είναι family friendly από τις 3μμ μέχρι τις 8μμ όπου θα δημιουργηθεί και ένας μικρός προστατευμένος παιχνιδότοπος. Αργότερα θα ανέβουν οι ρυθμοί της μουσικής μέχρι και τα μεσάνυχτα.  

Η είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ με δώρο ένα ποτό της αρεσκείας σας και στα 5 ευρώ για τους μικρούς μας φίλους.  

Οσοί θα ήθελα να παρουσιάσουν το αύτοκίνητο τους ή την εταιρεία τους στο Φεστιβάλ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 99675910.

 

 

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο facebook event εδώ.  

Χορηγός η μεγαλύτερη έκθεση της Κύπρου, το Boyz Stuff Show.  

Υποστηριχτές: Hell Energy Drink, Toolwarehouse, εταιρεία Psaltis, Texaco.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν επίσης μέχρι στιγμής: RPMotorsport Performance ShopAlpinestars Cyprus, RC Experts, Autoart Studio, MMS Autoworks, Elias Paint Work, G. Valvas Cleaning, Cougar Power MotorsportsBenelli Motorbikes Cyprus (Wild Pistons), GM Auto Spa, H.F. Trust RacingCarcare & detailing by PambosProject 357Α.christodoulou Electrical Equipment, StudentLife.com.cyEtuners Motorsport Cyprus

 

19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.