Αγορά

27 Jun, 2018 Ώρα 15:38

Κλειδοθήκη ασφαλείας με κωδικό – Η ιδανική λύση ασφαλείας από τη Master Lock!

Thumbnail

Η κλειδοθήκη ασφαλείας με κωδικό (Κey Storage) της Master Lock είναι ιδανική για τη φύλαξη κλειδιών, χρημάτων και κοσμημάτων στο σπίτι, στο εξοχικό και στο γραφείο. Είναι εύκολη στη χρήση, λειτουργεί με κωδικό τεσσάρων ψηφίων και έχει συρόμενο πορτάκι για την κάλυψη των κουμπιών. Διατίθεται σε δύο μεγέθη (μικρό και μεγάλο) εκ των οποίων το μικρό μπορείτε να το βρείτε σε γκρι και λευκό.

Close

Μεταξύ άλλων, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε:

-    αν ενοικιάζετε κάποιο διαμέρισμα μέσω γνωστής ιστοσελίδας και δεν μπορείτε να είστε παρών στην άφιξη των επισκεπτών σας

-    αν απουσιάζετε από την οικία ή το γραφείο σας και θέλετε να αφήσετε κλειδιά ή χρήματα στα παιδιά σας ή σε οποιονδήποτε θέλετε να έχει πρόσβαση

-    αν θέλετε να φυλάξετε κάτι πολύτιμο εντός της κατοικίας ή του γραφείου σας

*Η Master Lock, «ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ… ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ», είναι συνώνυμη με τα ανθεκτικότερα λουκέτα και άλλα προϊόντα ασφαλείας. Ιδρύθηκε το 1921 στις ΗΠΑ και από τότε έχει αναπτύξει μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με εξαιρετική αντοχή και ποιότητα. Σήμερα, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής και διανομής λουκέτων στον κόσμο και παράγει συνεχώς νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών και του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η Master Lock εκπροσωπείται στην Κύπρο αποκλειστικά από την εταιρεία Leo Patriotis Ltd

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!