Αυτό είναι το νέο VW T-Cross

04 Ιουλ., 2018 Ώρα 15:54

Το T-Cross θα είναι το νέο μέλος στην οικογένεια των SUV της Volkswagen. Είχε παρουσιαστεί το 2016 στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης ως μία σχεδιαστική σπουδή και πλέον η τελική έκδοση είναι λίγο πριν τη γραμμή παραγωγής. Με το T-Cross, η γερμανική φίρμα επεκτείνει τη σειρά των οχημάτων ελεύθερου προς το «κάτω» άκρο, παρουσιάζοντας ένα ακόμη πιο κόμπακτ μοντέλο.

“I am more than one thing” – αυτό είναι το διεθνές σύνθημα του νέου T-Cross και η VW είναι πεπεισμένη ότι όντως, το νέο μοντέλο θα δώσει άλλη πνοή στην κατηγορία. Η παγκόσμια πρεμιέρα του T-Cross έχει προγραμματισθεί για το φθινόπωρο. Έως τότε, η μάρκα δίνει μία πρόγευση του μελλοντικού της SUV, που θα έρθει να προστεθεί δίπλα στα T-Roc, Tiguan και Touareg, κατά σειρά μεγέθους.

Το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4.107 χιλιοστά και έχει δοθεί προτεραιότητα στην λειτουργική και ελκυστική σχεδίαση. Αποκλειστικά προσθιοκίνητο και με μία σειρά από έξυπνες, καινοτόμες λύσεις στο εσωτερικό και άφθονους για την κατηγορία χώρους, το T-Cross θα είναι σε θέση να χαρίσει μικρές και μεγάλες περιπέτειες μέσα στην πόλη ή μακριά από αυτή. Πράγματι, η μεταβλητή πλατφόρμα (MQB) διασφαλίζει εκπληκτικά μεγάλους χώρους. Για παράδειγμα το πίσω κάθισμα μπορεί να ρυθμιστεί κατά μήκος ώστε να δημιουργείται περισσότερος χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών ή για τις αποσκευές.

Τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας MQB αποτυπώνονται σε κάθε σημείο του T-Cross που θα προσφέρει από τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας στην κατηγορία του.

 

Δείτε Επίσης