07 Αυγ., 2018 Ώρα 12:59

Πλήρης εξοπλισμός και ειδική τιμή για τη BMW 518d απο την Char Pilakoutas

Thumbnail

H σειρά 5 της BMW είναι ένα μοντέλο / σταθμός στην ιστορία του Βαυαρικού εργοστασίου που συμπληρώνει 46 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια αγορά. Βρίσκεται ήδη στην έκτη του γενιά προσφέροντας πωλήσεις της τάξης των οκτώ εκατομμυρίων μονάδων. Χαρακτηρίστηκε δια μέσου των δεκαετιών σαν το απόλυτο επαγγελματικό αυτοκίνητο. Κάτι που επιβεβαιώνεται και σε αυτή τη γενιά. Μοντέλο που συνδυάζει τη στιλάτη παρουσία ενός sedan με τη σπορ κομψότητα ενός coupé όπου οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν ένα πολυτελές περιβάλλον και εντυπωσιακή άνεση.

 

 

Η εταιρεία Χαρ. Πηλακούτας προσφέρει περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων την έκδοση 518d στην ειδική τιμή των €38,900 με ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού. Η 518d διαθέτει τον αξιόπιστο κινητήρα πετρελαίου 1995 κ.εκ. ενώ είναι εφοδιασμένη και με το αυτόματο κιβώτιο τύπου Steptronic. 

 

 

Στο πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: μεταλλική μπογιά, LED Headlights, Σύστημα Συναγερμού, Αισθητήρες Παρκαρίσματος εμπρός/πίσω, Προβολείς ομίχλης LED και Συνδεσιμότητα Convenience Telephony & usb. Μαζί και δωρεάν σέρβις για πέντε  χρόνια/100,000 χιλιόμετρα..

H σειρά 5 της BMW χαρακτηρίζεται σαν το μοντέλο που συνδυάζει άψογα τη δυναμική συμπεριφορά στον δρόμο με την απαράμιλλη κομψότητα αλλά και την ασυναγώνιστη γκάμα συστημάτων υποστήριξης άνεσης και ασφάλειας.