10 Αυγ., 2018 Ώρα 00:06

Η Nissan επεκτείνει την υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων στην Ιαπωνία

Thumbnail

Η Nissan επεκτείνει την υπηρεσία διαμοιρασμού οχημάτων e-share  σε 100 νέες τοποθεσίες στην Ιαπωνία, μέσω της συνεργασίας της με την αλυσίδα καταστημάτων λιανεμπορίου Kohnan Shoji Co. Ltd.

Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες  να χρησιμοποιούν το νέο Nissan Leaf ή το Note e-Ποςερ για σύντομες χρονικές περιόδους, που δεν ξεπερνούν τα 15 λεπτά. Η υπηρεσία Nissan e-share,  θα διατεθεί περίπου στο ένα τρίτο των καταστημάτων της Kohnan  στην Ιαπωνία, μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2019.

Αυτή η επέκταση θα δώσει στους περισσότερους πελάτες της Kohnan, την ευκαιρία να γνωρίσουν τις προηγμένες τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Leaf και του Note e-Power, το οποίο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα. Η υπηρεσία συνδυάζει την ηγετική θέση της Nissan στα ηλεκτροκίνητα οχήματα, με τη δέσμευσή της να αναπτύξει νέες υπηρεσίες κινητικότητας, συμπεριλαμβανομένων αυτών του διαμοιρασμού αυτοκινήτων και των ρομποτικών ταξί.

Η προσθήκη της υπηρεσίας στα καταστήματα της Kohnan θα διευκολύνει τους πελάτες της που δεν έχουν αυτοκίνητο,  να μεταφέρουν στο σπίτι μεγάλα αντικείμενα που έχουν αγοράσει. Σε καθένα από τους νέους σταθμούς  θα υπάρχει ένας φορτιστής  ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης.