Ειδήσεις

17 Aug, 2018 Ώρα 00:10

Με κινητήρα 2,3 λίτρων και 250 ίππους το νέο Ford Focus ST

Thumbnail

Με ένα νέο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 2.3 λίτρων (αντί για 2.0) θα εφοδιάζεται το νέο Ford Focus ST σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Το συγκεκριμένο θα αποδίδει 250 ίππους και θα εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο 6 σχέσεων.

Close

Στους δρόμους ενδέχεται να το δούμε στις αρχές του 2019 και σίγουρα θα είναι μία πολύ δυνατή πρόταση σε όσους αναζητούν έντονες οδηγικές συγκινήσεις. Να σημειώσουμε επίσης πως η κίνηση θα μεταδίδεται από τον εμπρός άξονα.

 

Close
10 May, 2024 Ώρα 13:06

Αυτό το εστιατόριο απευθύνεται στους φανατικούς της Formula 1

Thumbnail

Το F1 Arcade είναι ο απόλυτος θεματικός και ψυχαγωγικός χώρος για έναν φίλο της Formula 1. Το είδαμε αρχικά στο Λονδίνο και τώρα, κάνει ντεμπούτο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα, στη Βοστώνη.

Close

Η νέα βάση του F1 Arcade έχει να κάνει με έναν διώροφο χώρο ο οποίος αποτελείται από 69 προσομοιωτές, μπαρ και τραπέζια. Οι προσομοιωτές είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό, καθώς είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για αγωνιστική δράση ανάμεσα στους οδηγούς.

 

Close

 

Παρότι δεν αναφέρεται κάπου ποιες και πόσες πίστες διατίθενται ή ποια μονοθέσια, το F1 Arcade δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ και το Arcade Hub. Μέσω αυτού, μπορούν να κερδίζουν βαθμούς οι οποίοι ανταλλάσσονται με επίσημα προϊόντα (μπλούζες, καπέλα κλπ) της Formula 1.

Close

Σε κάθε περίπτωση, το F1 Arcade στήνεται σε έναν χώρο εστίασης. Συνεπώς, το μπαρ είναι πάντα διαθέσιμο για να πάρεις το ποτό/ αναψυκτικό σου, την ώρα που το μενού με το φαγητό είναι πλούσιο και οι τιμές φυσιολογικές.

 

 

Το F1 Arcade στη Βοστώνη είναι το πρώτο που εγκαθίσταται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο αναμένεται να δούμε και άλλο, με την Ουάσιγκτον να είναι ο επόμενος προορισμός.

Συνολικά, οι τοποθεσίες του F1 Arcade αναμένεται να είναι 30 στις ΗΠΑ, αλλά δυστυχώς, πολύ δύσκολα θα το δούμε στην Κύπρο.