Νέα μοντέλα

20 Aug, 2018 Ώρα 15:53

Kawasaki Ninja H2: To 2019 θα το φέρει ακόμα πιο εξωτικό!

Thumbnail

Χωρίς να ξεφεύγει από το Euro4, το νέο Ninja H2 απολαμβάνει μια σημαντική αύξηση ισχύος από ήδη διόλου ευκαταφρόνητους 200 ίππους στους 231, με αυτή να είναι μόνο μια από τις αναβαθμίσεις του. 

Close

Η Kawasaki παραδόξως επιμένει ότι η ισχύς δεν είναι το μόνο σημαντικό χαρακτηριστικό και για το 2019 υπάρχουν σίγουρα πολλά άλλα σημαντικά στοιχεία, όπως η διατήρηση των σημερινών αριθμών κατανάλωσης καυσίμου παρά την άνοδο της ισχύος αλόγων. Μεταξύ των αλλαγών του 2019 που περιλαμβάνονται στο νέο Ninja H2 είναι το φίλτρο αέρα, ο θάλαμος εισαγωγής, τα μπουζί και η ECU.

 

Close

 

Close

Μαζί με τα καινούρια υψηλής απόδοσης ελαστικά Bridgestone RS11, βάλτε στο πακέτο του 2019 και τις τελευταίες δαγκάνες Brembo "Stylema" του μπροστινού φρένου. Με εξαιρετικά άκαμπτο τρόπο, το Stylema έχει αυξήσει την ικανότητα ψύξης pστα τακάκια, για πιο άμεση και προβλέψιμη αρχική ενεργοποίηση και καλύτερα χαρακτηριστικά θερμοκρασίας για το υγρό φρένων.

 

 

Οπτικά υπάρχουν επίσης αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν νέα γραφικά στον υπερσυμπιεστή, εξαιρετικά ανθεκτικό χρώμα και για πρώτη φορά οθόνη TFT με δυνατότητα συστήματος Bluetooth. Όσο αφορά το χρώμα ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι πως σε θερμές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, μπορεί να "αυτοδιορθώσει" μικρές γρατσουνιές.

 

 

Όσο αφορά τα νέα όργανα, έχουν την ίδια σύγχρονη εμφάνιση και αίσθηση με αυτά που έχουν προσαρμοστεί στο Ninja H2 SX SE αλλά με την προστιθέμενη καινοτομία της συνδεσιμότητας των smartphone μέσω της νέας εφαρμογής "Rideology" της Kawasaki. Αφού γίνει σύζευξη, το έξυπνο τηλέφωνο μπορεί να εμφανίσει ορισμένα στοιχεία, όπως πληροφορίες σχετικά με το όχημα, όπως στάθμη καυσίμου και κατάσταση μπαταρίας, καθώς και πληροφορίες όπως για τα επόμενα σέρβις.

Υπομονή όμως, το νέο Η2 θα παρουσιαστεί αυτό το φθινόπωρο σε ένα από τα μεγάλα διεθνή σαλόνια, είτε στην Κολωνία τον Οκτώβριο είτε στο Μιλάνο τον Νοέμβριο.

19 Apr, 2024 Ώρα 13:53

Περισσότερα άλογα και πιο sexy εμφάνιση για το νέο Audi E-Tron GT

Thumbnail

Με μία σειρά φωτογραφιών που έδωσε στην δημοσιότητα, η Audi αποκαλύπτει το E-Tron GT, ανακοινώνοντας επίσης σημαντικές αναβαθμίσεις στην ισχύ και ένα εξελιγμένο σύστημα ενεργής ανάρτησης.

Close

Ακολουθώντας τα χνάρια της πρόσφατα ανανεωμένης Porsche Taycan, η νέα έκδοση του κορυφαίου ηλεκτρικού Audi υπόσχεται αυξημένη ισχύ, ταχύτερους ρυθμούς φόρτισης, διευρυμένη αυτονομία και την εισαγωγή μιας νέας παραλλαγής RS Performance.

Προγραμματισμένο για ανανέωση στα μέσα του κύκλου ζωής του, το E-Tron GT ευθυγραμμίζεται με τις εξελίξεις του αντίστοιχου μοντέλου της Porsche.

Close

 

 

Στις φωτογραφίες βλέπουμε διακριτικές αλλαγές, ιδιαίτερα στον μπροστινό προφυλακτήρα και τον πίσω διαχύτη. Υπάρχουν επίσης νέες ζάντες αλουμινίου βελτιστοποιημένες για καλύτερη αεροδυναμική.

Μηχανικά, το 2025 E-Tron GT αναμένεται να φιλοξενεί πιο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες και να διαθέτει ταχύτερη χωρητικότητα φόρτισης, που ενδεχομένως να φτάνει τα 320 kWh σε σύγκριση με τα προηγούμενα 270 kWh.

Σε επιλεγμένες εκδόσεις μπορεί να τοποθετηθεί μια μεγαλύτερη μπαταρία 105 kWh, η οποία υπόσχεται αυξημένη αυτονομία σε σχέση με την τρέχουσα μονάδα 93,4 kWh.

Επιπλέον, μια νέα ναυαρχίδα RS Performance, που αναμένεται να ξεπεράσει την ισχύ του απερχόμενου RS E-Tron GT των 646, αλλά να υπολείπεται των 952 ίππων της Porsche Taycan Turbo S, θα επισφραγίσει την ανανεωμένη γκάμα.

Close

Μια αξιοσημείωτη προσθήκη στο σύνολο είναι ένα προηγμένο σύστημα ενεργής ανάρτησης που μοιάζουν με την τεχνολογία Active Ride της Porsche.