27 Αυγ., 2018 Ώρα 12:59

15ο Boyz Stuff Show 2018 και 10η έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου – Ready to Rock!!!

Thumbnail

Το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στους χώρους της Κρατικής έκθεσης. Η πλέον γνωστή ομάδα του Car.com.cy δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει και διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το Boyz Stuff Show και την Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου.  

Μην χάσετε λοιπόν το μεγαλύτερο event της χρονιάς στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2018 στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

 
Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης στην Κύπρο είναι πλέον ένα γεγονός που μπαίνει στο ημερολόγιο του κάθε λάτρη του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Είναι η μεγαλύτερη σε έκταση έκθεση που διοργανώνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας με πέραν των 12000 τετρ.μέτρων εκθεσιακών χώρων.
 

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα ομορφότερα και γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της Κύπρου, Aγωνιστικά Rally, Drift, Dragster, Ανάβασης και Time Attack καθώς και να επισκεφθούν εταιρείες με εξαρτήματα, ανταλλακτικά, εργαλεία, καταστήματα με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ποδήλατα, ηχοσυστήματα, gadgets και προϊόντα για τον άντρα καθώς και clubs αυτοκινήτων.

Ήδη αρκετοί εκθέτες έχουν προκρατήσει χώρο και προβλέπεται ότι και φέτος η έκθεση θα είναι άκρως εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό!

Ακολουθήστε το event μας στο facebook εδώ.

Πληροφορίες για εκθέτες, προωθητικές ενέργειες, ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων και Clubs, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Boyz Stuff Show εδώ, ή στο τηλ. 22396999, ή με μήνυμα εδώ στο Facebook.

Δείτε πολλές φωτογραφίες απο διάφορες χρονιές εδώ.