Ειδήσεις

27 Aug, 2018 Ώρα 12:59

15ο Boyz Stuff Show 2018 και 10η έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου – Ready to Rock!!!

Thumbnail

Το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στους χώρους της Κρατικής έκθεσης. Η πλέον γνωστή ομάδα του Car.com.cy δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει και διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το Boyz Stuff Show και την Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου.  

Close

Μην χάσετε λοιπόν το μεγαλύτερο event της χρονιάς στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2018 στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

 
Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης στην Κύπρο είναι πλέον ένα γεγονός που μπαίνει στο ημερολόγιο του κάθε λάτρη του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Είναι η μεγαλύτερη σε έκταση έκθεση που διοργανώνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας με πέραν των 12000 τετρ.μέτρων εκθεσιακών χώρων.
 

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα ομορφότερα και γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της Κύπρου, Aγωνιστικά Rally, Drift, Dragster, Ανάβασης και Time Attack καθώς και να επισκεφθούν εταιρείες με εξαρτήματα, ανταλλακτικά, εργαλεία, καταστήματα με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ποδήλατα, ηχοσυστήματα, gadgets και προϊόντα για τον άντρα καθώς και clubs αυτοκινήτων.

Close

Ήδη αρκετοί εκθέτες έχουν προκρατήσει χώρο και προβλέπεται ότι και φέτος η έκθεση θα είναι άκρως εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό!

Ακολουθήστε το event μας στο facebook εδώ.

Close

Πληροφορίες για εκθέτες, προωθητικές ενέργειες, ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων και Clubs, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Boyz Stuff Show εδώ, ή στο τηλ. 22396999, ή με μήνυμα εδώ στο Facebook.

Δείτε πολλές φωτογραφίες απο διάφορες χρονιές εδώ.

19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.