27 Αυγ., 2018 Ώρα 19:48

Το πρώτο αυτοκίνητο που λανσαρίστηκε στην έκθεση ηλεκτρονικών παιχνιδιών Gamescom

Thumbnail

Πριν κυκλοφορήσει στους Ευρωπαϊκούς δρόμους, το νέο Ford Ranger Raptor έχει ήδη κάνει μία σοβαρή διαδρομή off-road και μάλιστα σε αχαρτογράφητες περιοχές – καθώς ήταν το πρώτο όχημα που αποκαλύφθηκε στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση ηλεκτρονικών παιχνιδιών, Gamescom.

Στην ίδια έκθεση, η Ford ανακοίνωσε ότι το Ranger Raptor θα προστεθεί στο προσεχές open-world racing game Forza Horizon 4 του Xbox, που θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 2 Οκτωβρίου. Το υψηλών επιδόσεων pick-up, που όργωσε την πίστα στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood , σύντομα θα προσφέρει στους gamers άφθονες ώρες οδηγικής απόλαυσης στο χώμα, σε εικονικές πίστες.

To νέο Ford Ranger, είναι η πιο σκληροτράχηλη έκδοση του δημοφιλέστερου pick-up στην Europe, είναι το απόλυτο επαγγελματικό όχημα υψηλών επιδόσεων που συνδυάζει τα καλύτερα δύο κόσμων. Η ανθεκτική ανάρτηση δαμάζει τις πίστες και προσφέρει ταυτόχρονα ποιότητα κύλισης σε αστικές περιοχές και στους αυτοκινητόδρομους.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Ford είχαν επίσης την ευκαιρία να καθίσουν στο τιμόνι του ειδικού 4D racing simulator, και να βιώσουν μία σπορ οδήγηση αυτοκινήτου σε συνθήκες εφάμιλλες των πραγματικών. Σε λιγότερο από ένα χρόνο από τότε που λανσαρίστηκε το παιχνίδι, οι παίκτες του Forza Motorsport 7 μόνο έχουν περάσει συνολικά σχεδόν τρεις αιώνες με οχήματα Ford, που σε  χιλιόμετρα αυτό αντιστοιχεί σε ταξίδι μετ’ επιστροφής μέχρι τον ήλιο, ολοκληρώνοντας πάνω από 24 εκατομμύρια εικονικούς αγώνες.

Στην Gamescom, η Ford ανακοίνωσε επίσης την πρόθεσή της να συνεργαστεί με την κοινότητα των gamers στη σχεδίαση μελλοντικών μοντέλων Ford Performance. Το Project P1 Design Challenge θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στη χρονιά.