Το νέο Toyota Corolla Touring Sports

04 Σεπ., 2018 Ώρα 23:39

Πλαισιώνοντας το νέο hatchback που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες στη Γενεύη, το νέο Toyota Corolla Touring Sports κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018. Το νέο Corolla διαθέτει δυναμική σχεδίαση που διαφοροποιείται ανάμεσα στο σπορ, συμπαγές και δυναμικό hatchback και το κομψό, αριστοκρατικό και πολυμορφικό Touring Sports.

 

 

Το αμάξωμα του Touring Sports είναι προϊόν ευρωπαϊκής σχεδίασης και εξέλιξης και απευθύνεται σε όσους αναζητούν πρακτικότητα και στυλ. Με την προσθήκη ενός νέου υβριδικού συστήματος κίνησης 2.0 λίτρων στη γκάμα των κινητήριων συνόλων, η νέα οικογένεια 2018 Corolla σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο της dual hybrid στρατηγικής της Toyota.

Υποδηλώνοντας τη συνεχή προσήλωση της μάρκας στην υβριδική τεχνολογία, το Corolla Touring Sports θα προσφέρει στους πελάτες έναν μόνο συμβατικό κινητήρα – έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων 116 ίππων και δυνατότητα επιλογής από δύο υβριδικά σύνολα, 1.8 λίτρων με 122 ίππους ή 2.0 λίτρων με 180 ίππους.

 

Δείτε Επίσης