Αγορά

06 Sep, 2018 Ώρα 17:06

ΤΟΥΟΤΑ: Πιστεύει στη HYPE

Thumbnail

Τον περασμένο Ιούλιο επιτεύχθηκε ένα σημαντικό ορόσημο για τη βιώσιμη κινητικότητα στο Παρίσι. Η εταιρεία HYPE, η πρώτη εταιρεία ταξί στον κόσμο που λειτουργεί αποκλειστικά με οχήματα υδρογόνου, παρέλαβε 25 οχήματα Toyota Mirai Hydrogen Fuel Cell. Μετά από σχεδόν 3 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, η παράδοση των ΤΟΥΟΤΑ Mirai αυξάνει τον στόλο της HYPE στα 100 οχήματα.

Close

 

Close

 

Για την Toyota, αυτό αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Περιβαλλοντική Πρόκληση 2050 μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των οχημάτων της. Απώτερος στόχος της Toyota είναι να υποστηρίξει τη μετάβαση από μια κοινωνία που χρησιμοποιεί καύσιμα με βάση τον άνθρακα σε μια κοινωνία της οποίας τα καύσιμα θα έχουν ως βάση το υδρογόνο. Περισσότερα από 6.000 Mirai κινούνται στους δρόμους παγκοσμίως, αλλά η φιλοδοξία είναι να πωληθούν 30.000 υδρογονοκίνητα οχήματα μέχρι το 2020. Η παράδοση λοιπόν των 25 ΤΟΥΟΤΑ Mirai συμβάλλει προς την επίτευξη του εν λόγω στόχου.

Close

 

 

Στη Γαλλία, από την 1η Ιουνίου 2018, το υδρογόνο άρχισε να κερδίζει έδαφος. Στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Υδρογόνου (National Hydrogen Plan) που ανακοίνωσε η γαλλική κυβέρνηση, η κίνηση με βάση το υδρογόνο ως καύσιμο έχει προσδιοριστεί ως το βασικό στοιχείο αυτής της πρωτοβουλίας.

Ο Didier Gambart, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Toyota Γαλλίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η παράδοση των 25 ΤΟΥΟΤΑ Mirai είναι επιπρόσθετη και συμπληρωματική στην αρχική προσφορά των 13 οχημάτων, και σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ της Toyota, της HYPE και της Air Liquide. Μαζί είμαστε ενωμένοι στην ανάπτυξη μιας κοινωνίας υδρογόνου».

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!