12 Σεπ., 2018 Ώρα 15:18

The Petrolheads Festival (Βίντεο)

Thumbnail

Όπως θυμάστε τον Ιούνιο η ομάδα του Car.com.cy και του Boyz Stuff Show ταρακούνησε τη Λεμεσό με τη μεγαλύτερη εκδήλωση αυτοκινήτου της πόλης, το Petrolheads Festival το οποίο φαίνεται ότι έχει ήδη καθιερωθεί. 

 

 

Κατα τη διάρκεια του φεστιβάλ διοργανώθηκε και ένας μικρός διαγωνισμός ομορφιάς αυτοκινήτου. Οι επισκέπτες μπορούσαν να ψηφίσουν επιτόπου το αγαπημένο τους αυτοκίνητο. Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Ευτύχιος Χριστοδούλου με το πανέμορφο Nissan 300ZX (Νο. 25) το οποίο βλέπετε στις φωτογραφίες. Ο Νικητής κερδίζει δωροκουπόνι απο την εταιρεία Ψάλτης όπως και δωρεάν παρουσίαση του αυτοκινήτου στους χώρους του φετινού Boyz Stuff Show. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει μαζί μας για την διευθέτηση των δώρων του.

Απολαύστε επίσης και το βίντεο που έχουμε ετοιμάσει

 

Ευχαριστούμε ξανά την DP World για την παραχώρηση του χώρου, και τα παιδιά που ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση του χώρου. Τον εμπνευστή του όλου σκηνικού Στέλιο Κυθρεώτη, τον Χρίστο Πολυκάρπου, τον αεικίνητο Χάρη Φαλά και τον Γιώργο Μιχαήλ, και βέβαια τον Αυγουστή Αυγουστή που έκανε τα δικά του για την ενημέρωση του κόσμου. Εκτός από αυτά τα άτομα – κλειδιά, ευχαριστούμε πολύ τον Χάρη Περίκκο της HP Motorsport για τις διευκολύνσεις και τον David David επίσης.

Χορηγός ηταν η μεγαλύτερη έκθεση της Κύπρου, το Boyz Stuff Show η οποία φέτος θα σπάσει όλα τα ρεκόρ προσέλευσης και εκθετών και θα διεξαχθεί στις 17-18 Νοεμβρίου. Λεπτομέρειες εδώ.

 

 

Υποστηριχτές: House of LondosHell Energy DrinkToolwarehouse, εταιρεία PsaltisTexaco.

Την εκδήλωση υποστήριξαν επίσης οι: RPMotorsport Performance ShopAlpinestars CyprusRC ExpertsAutoart StudioMMS AutoworksElias Paint WorkG. Valvas CleaningCougar Power MotorsportsBenelli Motorbikes Cyprus (Wild Pistons), GM Auto SpaH.F. Trust RacingCarcare & detailing by PambosProject 357Α.christodoulou Electrical EquipmentStudentLife.com.cyEtuners Motorsport Cyprus

 

Διαβάστε περισσότερα για το event εδώ