13 Σεπ., 2018 Ώρα 19:20

Η απίστευτη εξέλιξη στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου

Thumbnail

SEAT και Novetο υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την εφαρμογή μίας νέας επαναστατικής τεχνολογίας που θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την εμπειρία του χρήστη μέσα στη καμπίνα του αυτοκινήτου. Το νέο αυτό σύστημα επιτρέπει την παραγωγή ήχου απευθείας προς το αυτί του κάθε επιβάτη, προκειμένου ο χώρος της καμπίνας να προσφέρει μία πιο εξατομικευμένη και βολική εμπειρία ακρόασης για όλους.

Η Noveto έχει αναπτύξει  το πρώτο σύστημα δυναμικής εστίασης ήχου στο κόσμο. Αυτή η μοναδική τεχνολογία προσφέρει μία εξαιρετική και ποιοτική εμπειρία ήχου για κάθε επιβάτη, χωρίς να τον απομονώνει από το περιβάλλον ή να ενοχλεί τους υπόλοιπους συνεπιβαίνοντες. Χαρακτηριστικά, η λύση αυτή θα μπορούσε να επιτρέψει στους γονείς που κάθονται στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να ακούν την μουσική τους ενώ τα παιδιά που κάθονται πίσω να ακούν ταυτόχρονα τον δικό τους ήχο από την οθόνη ψυχαγωγίας χωρίς τη χρήση ακουστικών.  

Η Noveto, ανέθεσε σε μία ειδική ομάδα την ενσωμάτωση αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας σε ένα μοντέλο SEAT. Στόχος είναι να αποδειχθεί πως η λύση Noveto μπορεί να ενσωματωθεί με επιτυχία σε ένα όχημα παραγωγής. Ειδικότερα, η ομάδα θα παρουσιάσει συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης, όπως ο οδηγός να μπορεί να διαχειρίζεται τις εισερχόμενες κλήσεις του, ενώ ταυτόχρονα ο συνεπιβάτης ακούει την επιλεγμένη μουσική του.