Ειδήσεις

16 Sep, 2018 Ώρα 16:47

Cento Miglia 2018: Η φιλανθρωπική εκδήλωση που γεμίζει τους δρόμους της Κύπρου με Supercars!

Thumbnail

Μετά από την περσινή πολύ επιτυχημένη φιλανθρωπική διοργάνωση όπου κυριολεκτικά είχαν γεμίσει τα βουνά της Κύπρου με πανέμορφα Supercars, Luxury Sport Cars, Classic Collectible Sports Cars και Luxury SUVs με ένα πολύ ιδιαίτερο «ντύσιμο» που απαιτεί το είδος της εκδήλωσης, το Cento Miglia διοργανώνεται και φέτος στις 30 Σεπτεμβρίου με στόχο να είναι ακόμα καλύτερο.

Close

 

Close

 

Τα παιδιά της διοργάνωσης, με δεδομένο τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, αποφάσισαν φέτος να το κάνουν όσο πιο ευφάνταστο γίνεται με απώτερο σκοπό να μπορέσει να δει όσο περισσότερος κόσμος την υπεροχή εικόνα που προφέρουν τόσα πολλά Supercars μαζεμένα και παράλληλα να ακούσουν το μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο ήχο από τους πολύ δυνατούς τους κινητήρες.

Close

Η εκδήλωση είναι φιλανθρωπική αφού κάθε πλήρωμα προσφέρει ένα πόσο στην Οργάνωση "Ένα Όνειρο Μια Ευχή" ενώ αυτοκίνητα που συμμετέχουν θα περάσουν από το Μακάριο Νοσοκομείο για να δώσουν χαρά στα παιδάκια που νοσηλεύονται εκεί. Το Cento Miglia έχει αφετηρία το μεγάλο χώρο στάθμευσης της εταιρείας ΚΤΗΜΑΚΟ Λτδ στη Λεωφ. Μακαρίου στο κέντρο της Λευκωσίας όπου από εκεί θα ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί να μαζεύονται τα αυτοκίνητα τα οποία οι θεατές θα μπορούν να δουν από κοντά.

 

 

Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:30 και τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν από το κύριο δρόμο Λευκωσίας Λάρνακας, στη παραλία των Φοινικούδων για μια πολύ γρήγορη στάση αναζωογόνησης, όπως την ονόμασαν οι διοργανωτές.

Ακολούθως θα κατευθυνθούν προς το δρόμο Λάρνακας - Λεμεσού περνώντας από την περιοχή Μακένζι και Αεροδρομίου με κατεύθυνση την Μαρίνα Λεμεσού όπου θα σταθμεύσουν για μια ώρα περίπου για καφέ.

Στη συνέχεια είναι η διαδρομή οδήγησης όπως τη χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές όπου όλα τα αυτοκίνητα θα περάσουν μέσα από την κλασσική ορεινή διαδρομή Λεμεσού Αγρού όπου θα γίνει και ο τερματισμός στο ξενοδοχείο Ρόδον με φαγητό και after party στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Εκεί οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο στάθμευσης για τα Supercars όπου, όποιος ψάχνει ένα καλό λόγο να ανεβεί στα ορεινά, μια επίσκεψη στο Ξενοδοχείο Ρόδον θα προσφέρει μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η STS, μέλος του Ομίλου της Digital Tree. Το Car.Com.Cy το οποίο είναι και ο βασικός χορηγός επικοινωνίας στηρίζει και έμπρακτα την μοναδική διοργάνωση που γίνεται στη Κύπρο και αφορά SUPΕRCARS αλλά και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έχουν δώσει τα παιδιά του Cento Miglia στην όλη εκδήλωση.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι τα λιπαντικά ENEOS – Sustina, τα ελαστικά Bridgestone και το Project357. Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι η εταιρεία KTHMAKO Λτδ η οποία παραχώρησε αφιλοκερδώς το χώρο στάθμευσης στη Λεωφόρο Μακαρείου στη Λευκωσία για την εκκίνηση, η Panstromasew, το Boyz Stuff Show, η εταιρεία Panayiotides Gifts και η Kolokotronis Automotive.

18 Apr, 2024 Ώρα 12:39

Τα Volvo EX90 και XC90 Recharge κερδίζουν τα βραβεία Best Family Car Awards

Thumbnail

Το πλήρως ηλεκτρικό Volvo EX90 και το plug-in υβριδικό XC90 Recharge ανακηρύχθηκαν ως το καλύτερο ηλεκτρικό και καλύτερο υβριδικό SUV, αντίστοιχα στο διαγωνισμό «Parents Best Family Car Award». Η επιτροπή ειδικών κριτών, οι οποίοι έχουν προσωπική εμπειρία με τις δικές τους οικογένειες σε αυτά ή παρόμοια οχήματα, αξιολόγησε πάνω από 140 μοντέλα στους ακόλουθους τομείς:  

- συνολική ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της υποβοήθησης του οδηγού 

- παιδικά καθίσματα επιβατών, συμπεριλαμβανομένης της ευκολίας εγκατάστασης, στην πίσω και τρίτη σειρά και της πρόσβασης στην τρίτη σειρά

- ισχύς και τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου

- φιλικότητα προς την οικογένεια 

- παράγοντες που θα μπορούσαν να προσελκύσουν οικογένειες

- και τιμή για κάθε μοντέλο στην κατηγορία του.

Close

 

 

Τόσο το EX90 όσο και το XC90 Recharge αναδείχθηκαν κορυφαία στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Το Volvo EX90 θέτει την εταιρεία σε μια αποφασιστική πορεία προς την κατεύθυνση να γίνει κατασκευαστής πλήρως ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι το 2030. Το EX90 ενσαρκώνει τη σκανδιναβική σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, με αποτέλεσμα ένα ευέλικτο και κομψό οικογενειακό αυτοκίνητο που συνδυάζει άψογα την τεχνολογία αιχμής με τις μοντέρνες και κομψές αναλογίες. Παράλληλα, αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στην ασφάλεια για τη Volvo Cars αφού το επταθέσιο SUV ανεβάζει περαιτέρω τα πρότυπα της εταιρείας στο χώρο αυτό.

Είναι κατασκευασμένο σε μια ειδική ηλεκτρική πλατφόρμα που εξαλείφει την ανάγκη για τους αγοραστές πολυτελών αυτοκινήτων να αποφασίσουν μεταξύ πρακτικότητας και πλήρους ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας έως και 600 χιλιόμετρα αυτονομία οδήγησης χωρίς εκπομπές ρύπων και δυνατότητα φόρτισης από 10-80% σε περίπου 30 λεπτά.

Close

Βασικό μοντέλο της γκάμας της Volvo Cars, το βραβευμένο Volvo XC90 Recharge, είναι μια περήφανη δήλωση του σκανδιναβικού σχεδιασμού, της προηγμένης μηχανικής και της ευελιξίας. Με δυνατότητα επιλογής έξι ή επτά θέσεων, το plug-in υβριδικό προσφέρει έως και 73 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας.  

Close