Van of the year το Peugeot Partner

20 Σεπ., 2018 Ώρα 11:44

Το νέο Peugeot Partner διακρίνεται για την δυναμική του, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την ασφάλεια που προσφέρει στους επιβατες και φυσικα για την χρηστικότητα και την ευελιξία. Όλα αυτά αποδείχτηκε πως χάρισαν στο επαγγελματικό μοντέλο τον τίτλο Van of the year, κάνοντας περήφανους τους Γάλλους.

Επίσης δύο καινοτομίες προσέλκυσαν την προσοχή: ο δείκτης υπέρβαρου για ασφαλή φόρτωση και η περιμετρική πίσω ορατότητα την οποία παρέχει η πίσω κάμερα για προστασία στις ‘’νεκρές’’ γωνίες. Παράλληλα, το γαλλικό μοντέλο ξεχωρίζει χάρη στην αποκλειστική και παγκόσμια υιοθέτηση στην κατηγορία του, του συστήματος i-Cockpit, προσφέροντας μια νέα οδηγική εμπειρία καθώς κάθε επαγγελματίας θα είναι σε θέση να δημιουργήσει τη δική του, εξατομικευμένη διαμόρφωση που θα του επιτρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Μάλιστα, η έκδοση Grip καλύπτει την ανάγκη για αποτελεσματικές υπηρεσίες σε δύσκολες συνθήκες, ενώ η έκδοση Asphalt απευθύνεται σε όσους περνούν πολύ χρόνο στο όχημά τους .

Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης που ψήφισε το επαγγελματικό μοντέλο αποτελείται από δημοσιογράφους από 25 χώρες και εκδότες από ανεξάρτητα περιοδικά ειδικευμένα σε ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

 

Δείτε Επίσης