Αγορά

20 Sep, 2018 Ώρα 15:37

Το φθινόπωρο είναι για εκδρομές

Thumbnail

Βρισκόμαστε στην «καρδιά» του φθινοπώρου. Της μελαγχολικής εποχής, που ακολουθεί τις διακοπές, αλλά και της ιδανικής για εκδρομές, λόγω του καιρού. Αν και οι θερμοκρασίες άρχισαν να γίνονται πιο υποφερτές, στην Κύπρο το κλίμα εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα θερμό. Αφού… φάγαμε με το κουταλάκι όλες τις παραλίες του νησιού, ήρθε ο καιρός για κάτι πιο ξεχωριστό, κάτι πιο δροσερό. Τι πιο όμορφο από μια Κυριακάτικη εξόρμηση στα ορεινά; Αναμφίβολα, μια βόλτα στο βουνό, αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους για να ξεφύγουν από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, ενώ μια απόδραση μακριά από την βαβούρα της πόλης και τα άγχη της ρουτίνας, μπορεί να αποβεί ευεργετική για το ζευγάρι, την οικογένεια, την παρέα.

Close

Καταπράσινες διαδρομές, ειδυλλιακά μονοπάτια της φύσης, λαχταριστή κουζίνα και γραφικά χωριά, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις πόλεις περιμένουν να υποδεχτούν τους επισκέπτες. Το νησί μας, διαθέτει υπέροχες ομορφιές που σε καλούν να τις ανακαλύψεις. Φτάνει να υπάρχει η καλή διάθεση και ασφαλώς το σωστό μέσο μεταφοράς. Ένα όχημα που να προσφέρει άνεση στον οδηγό, να είναι ευρύχωρο για τους συνεπιβάτες, να είναι οικονομικό, γιατί τα χιλιόμετρα δεν είναι λίγα, και ασφαλώς να ξεχωρίζει για την ασφάλειά που προσφέρει. Οι πιο πάνω απαιτήσεις μπορεί να χαρακτηριστούν υπερβολικές γιατί τα περισσότερα αυτοκίνητα, θυσιάζουν κάποιες έναντι κάποιων άλλων, όμως ο σύγχρονος απαιτητικός οδηγός, που δεν συμβιβάζεται με τη μετριότητα ξέρει ότι έχει επιλογή. 

Τo νέας γενιάς Honda Jazz, έρχεται να υπερκαλύψει όλες τις ανάγκες όχι μόνο της εκδρομής αλλά και της καθημερινότητας σε ένα πλήρες πακέτο, στην καλύτερη τιμή.

Close

Αρμονικό στην οδήγηση, όπως και το όνομά του, το Honda Jazz είναι ένα υπερσύγχρονο αυτοκίνητο με sport αισθητική, φτιαγμένο για να κάνει τη ζωή του οδηγού ευκολότερη. Με το που καθίσει κάποιος πίσω από το τιμόνι, αμέσως αισθάνεται οικεία. Το βλέμμα και έπειτα τα χέρια θα κατευθυνθούν άμεσα στα κουμπιά και στα χειριστήρια που είναι τοποθετημένα έξυπνα σε απόσταση που να μπορεί ο οδηγός να έχει τον πλήρη έλεγχο. 

Οι εσωτερικοί χώροι, που είναι φτιαγμένοι από τα πιο ποιοτικά υλικά και υφάσματα, αποπνέουν την αίσθηση της άνεσης και της πολυτέλειας, καθιστώντας κάθε διαδρομή ξεχωριστή. Ο φρέσκος και έξυπνος σχεδιασμός του νέου Jazz, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη καθώς προσφέρει ανεξάντλητους χώρους αποθήκευσης, διατηρώντας αναλλοίωτο το μοναδικό του στυλ. Οι επιβάτες στα πίσω καθίσματα δεν θα έχουν πρόβλημα να βολευτούν καθώς υπάρχει μεγάλος χώρος μπροστά από τα γόνατά τους, ενώ, τα συρόμενα πίσω καθίσματα μπορούν να δώσουν πολλές λύσεις. Ο χώρος για αποσκευές φτάνει τα 354 λίτρα ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων, ο χώρος αυτός μπορεί να φτάσει μέχρι τα 884 λίτρα. Είναι να απορεί κανείς από που προέρχεται όλος αυτός ο διαθέσιμος χώρος…

Close

Τα μικρά αυτοκίνητα είναι γνωστά για το κράτημα τους και την προσαρμοστικότητά τους σε όλες τις συνθήκες, όμως σπάνια συνδυάζουν και την πρακτικότητα. Το νέο Honda Jazz πέραν του ευκολότερου πάρκινγκ, της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου και του χαμηλότερου κόστους χρήσης και συντήρησης, προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο οδηγός του σήμερα.

Οι τέσσερεις εκδόσεις του νέου Jazz έρχονται με δύο ισχυρούς βενζινοκινητήρες: τον 1.3 λίτρων i-VTEC της σειράς Earth Dreams Technology της Honda με 102 ίππους και τον ολοκαίνουργιο 1.5 λίτρων i-VTEC με 130 ίππους. Οι δυναμικοί βενζινοκινητήρες είναι πάντα πρόθυμοι να υπακούσουν ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις του οδηγού και να προσφέρουν μια αξεπέραστη εμπειρία στο δρόμο. Οι επιδόσεις τους, μπορούν να συγκριθούν με τους αυτές κινητήρων μεγαλύτερων αυτοκίνητων, δείχνοντας ότι μπορούν να εκτελέσουν επάξια την αποστολή τους σαν οικογενειακά αυτοκίνητα.

Το γεγονός ότι, το Honda Jazz βραβεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο σαν το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο, λέει πολλά από μόνο του. Η Honda όμως, δεν επαναπαύεται μόνο στο σχεδιασμό και την ασφάλεια, αλλά με την αξιοπιστία της Demstar, προσφέρει 7 χρόνια εγγύηση, προστατεύοντας έτσι με κάθε τρόπο τον οδηγό. Στα γραφεία της Demstar, ο καθένας μπορεί να βιώσει την μοναδική εμπειρία της οδήγησης και να εξασφαλίσει ένα από τα ετοιμοπαράδοτα νέα Honda Jazz. Καλά ταξίδια!

 

15 Apr, 2024 Ώρα 14:36

Όφελος μέχρι και €4.000 για το Nissan Qashqai από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει άμεσα διαθέσιμα Nissan Qashqai με όφελος μέχρι  €4.000. Η προσφορά αφορά τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του best seller SUV της Nissan με  αυτόματο κιβώτιο και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Close

Το Nissan Qashqai είναι ένα μοντέλο που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γράψει ιστορία, όχι μόνο ως ένα πρωτοπόρο μοντέλο για την Nissan, αλλά και ως το πιο πετυχημένο SUV μοντέλο στην κατηγορία του. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 2007 και σήμερα στις εκθέσεις του Ομίλου Πηλακούτα βρίσκεται η τρίτη γενιά του μοντέλου. Ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό και σύγχρονο σχεδιασμό, τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, άνεσης, τεχνολογίας και Ιαπωνικής αξιοπιστίας που προσφέρει. 

 

Close

 

Σημείο αναφοράς η Mild Hybrid τεχνολογία που εφοδιάζει τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T, αλλά και το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα e-POWER, που προσφέρει την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, με απεριόριστη αυτονομία και χωρίς φόρτιση. Με εκδόσεις τόσο δικίνητες όσο και τετρακίνητες, το Qashqai καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή. Ένα μοντέλο που συνεχίζει να σαρώνει τα βραβεία αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Πρόσφατα ανακηρύχθηκε το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά από έρευνα σε 50.000 Βρετανούς καταναλωτές. Πριν από μερικούς μήνες απέσπασε για ακόμη μια φορά τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP. 

Close

To Nissan Qashqai βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε εκδόσεις Mild Hybrid αλλά και με το καινοτόμο σύστημα e-Power, με όφελος μέχρι €4.000, άμεση παράδοση και επτά χρόνια εγγύηση.