Αγορά

21 Sep, 2018 Ώρα 10:49

ΕΚΟ racing 100 - Εvent 100 οκτανίων

Thumbnail

Μία μοναδική βραδιά “100 οκτανίων” διοργάνωσε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου για τους λάτρεις του ξεχωριστού, μετατρέποντας το Garden Day & Night στη Λευκωσία σε ένα χώρο που απόπνεε αέρα από ΦΟΡΜΟΥΛΑ. Εκεί, υποδέχτηκε τους καλεσμένους της οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους δέκα τυχερούς νικητές, που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, και θα ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία οδηγώντας πραγματική Formula 4, στη πίστα Red Bull Ring, στο Spielberg. 

Close

 

Close

 

Καλεσμένοι ήταν και πρατηριούχοι της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου. Δύο από τους πρατηριούχους βραβεύτηκαν για τις περισσότερες πωλήσεις ΕΚΟ Racing 100 για την περίοδο Μαρτίου - Αυγούστου 2018.

Close

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μία ευχάριστη βραδιά με μουσική από ηλεκτρονικό βιολί και dj, πλούσιο κοκτέιλ, και διασκέδασαν με τα παιχνίδια Playstation F1, και SCALEXTRIC. Στο χώρο είχε στηθεί ειδικά για το event το αυτοκίνητο τύπου ΦΟΡΜΟΥΛΑ που έφτιαξαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου.

 

 

Στην δεξίωση της ΕΚΟ παρουσιάστηκε και το βίντεο που ετοίμασε η ομάδα του Car με τον Στέλιο Κυθρεώτη σχετικά με την EKO Racing 100, ο οποίος όντας και πρωταθλητής αγώνων αναβάσεων αυτοκινήτου, μίλησε στους παρευρισκόμενους για τα οφέλη της βενζίνης ψηλών οκτανίων.

Δείτε το βίντεο του Car για την EKO Racing 100 εδώ.

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!