25 Σεπ., 2018 Ώρα 16:38

Οι Γερμανοί ψήφισαν… MINI

Thumbnail

Η εκφραστική του σχεδίαση και οι πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης χαρίζουν στο ΜΙΝΙ μία διαχρονική γοητεία, που παραμένει πάντα επίκαιρη σε όλες τις εκδόσεις του - 3θυρο, 5θυρο και Cabrio. Γι’ ακόμα μία φορά το ΜΙΝΙ απέσπασε διάκριση στην ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού “auto, motor und sport”, με έπαθλο το βραβείο “autonis”. Το στυλ και η φινέτσα είναι τα στοιχεία που έκαναν το βρετανικό μοντέλο πολύ ελκυστικό και το ‘αγαπημένο’ των αναγνωστών όπως απέδειξε η ψηφοφορία.

Νέας φιλοσοφίας προβολείς LED και πίσω φώτα LED με το χαρακτηριστικό σχέδιο της Βρετανικής σημαίας (Union Jack) συνθέτουν μία ξεχωριστή εμφάνιση ενώ οι αποχρώσεις Emerald Grey metallic, Starlight Blue metallic και Solaris Orange metallic περιλαμβάνονται στις χρωματικές προτάσεις.

Το περιοδικό αυτοκινήτου του εκδοτικού οίκου Motorpresse στη Στουτγάρδη, ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν “τα πιο όμορφα αυτοκίνητα του 2018” για 18η φορά. Οι αναγνώστες είχαν να επιλέξουν από 95 μοντέλα σε δέκα κατηγορίες. Υποψήφια ήταν νέα και ανανεωμένα μοντέλα που κυκλοφόρησαν στη Γερμανική αγορά τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Στην κατηγορία “μικρό αυτοκίνητο”, το MINI επικράτησε και με διαφορά έναντι των πέντε αντιπάλων του. Το 30,3% των ψήφων ήταν υπέρ του Βρετανικού μοντέλου.