Ετοιμάσου να πεις «Hey Mercedes!»

26 Σεπ., 2018 Ώρα 11:38

Eίσαι παιδί της πόλης και όλα το φωνάζουν πάνω σου: Το στυλ σου, ο τρόπος που κινείσαι, οι συνήθειές σου. Γι’ αυτό χρειάζεσαι και ένα αυτοκίνητο που θα ταιριάζει στον urban τρόπο ζωής σου και θα «συμπεριφέρεται» ακριβώς όπως κι εσύ, δηλαδή, 
τη νέα A-Class.

Σε τι διαφέρει από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και γιατί θα σε ενθουσιάσει; To νέο μοναδικό σύστημα infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) της Mercedes, περνάει τη σχέση με το αυτοκίνητό σου σε άλλο επίπεδο! Με μια απλή οθόνη αφής, μπορείς να προσαρμόσεις το αυτοκίνητο ακριβώς στις ανάγκες σου και στον τρόπο που σου αρέσει να οδηγάς. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να μιλήσεις στην Α-Class σου όπως ακριβώς μιλάς, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένες φωνητικές εντολές. Πες απλά το μαγικό «Ηey, Mercedes» και ζήτα από την A-Class ό,τι χρειάζεσαι. Τζαζ μουσική; Πιο χαμηλή θερμοκρασία; Τη διαδρομή για το νέο hip εστιατόριο; Xαμηλότερο φωτισμό στην καμπίνα; Θα τα κανονίσει όλα! 

Με τα νέα της χαρακτηριστικά η A-Class θα είναι κοντά σου όλες εκείνες τις κουραστικές ώρες της κίνησης στην πόλη, της νυχτερινής οδήγησης ή μιας άγνωστης διαδρομής, κάνοντας κάθε σου ταξίδι, καθημερινό ή μακρινό, ευχάριστο και ασφαλές. Για παράδειγμα, με το Head-Up display, τα μάτια σου θα είναι συνέχεια στον δρόμο ώστε να μην αποσπάται η προσοχή σου καμία στιγμή.

Αναρωτιέσαι και για το design; Mόνο η νέα A-Class θα μπορούσε να αποδείξει πόσο δυναμική μπορεί να είναι η απλότητα. Με ακόμη πιο απλές γραμμές, οι λεπτομέρειες φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακές. Το σχήμα της Α-Class πια δεν «υπηρετεί» τη λειτουργία της μόνο, αλλά και τις αισθήσεις σου.  

Μπες λοιπόν στην A-Class, κλείσε το δικό σου test-drive εδώ, πες το δικό σου «Ηey Mercedes» και ετοιμάσου να βγεις στον κόσμο! 

Δείτε την από κοντά σε όλα τα showrooms της CIC σε όλες τις πόλεις.

 

 

Δείτε Επίσης