Ειδήσεις

27 Sep, 2018 Ώρα 20:43

Οι Ευρωπαίοι παίκτες του PlayStation κοντράρονται μέχρι τελικής πτώσης

Thumbnail

Στον τελικό γύρο του Nissan GT Sport Cup, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα παρευρεθούν 48 παίκτες του Sony PlayStation GT Sport και θα… κοντραριστούν μεταξύ τους για να κερδίσουν ένα ταξίδι στο φετινό φεστιβάλ της Nismo στην Ιαπωνία.

Close

Οι πιο γρήγοροι συμμετέχοντες του εγκεκριμένου από τη FIA πρωταθλήματος κατασκευαστών του Gran Turismo,  που έχουν επιλέξει τη Nissan για να τρέξουν,  θα ανταγωνιστούν 12 παίκτες στο Circuit de Barcelona-Catalunya που θα φιλοξενήσει και το τελευταίο γύρο του Blancpain GT Series Endurance Cup, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Close

 

Οι συμμετέχοντες από την Ουγγαρία, τη Γερμανία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Δανία, τη Βέλγιο, την Αυστρία, την Τσεχία, την Ιταλία και τη Μεγάλη Βρετανία δεν θα έχουν μόνο την ευκαιρία να κερδίσουν το συναρπαστικό  ταξίδι στο φεστιβάλ της NISMO, αλλά και να επισκεφθούν την έδρα της Polyphony Digital στο Τόκυο, του “αρχιτέκτονα” του Gran Turismo και του GT Sport.

Close

 

 

29 Mar, 2024 Ώρα 14:00

WORLD CAR AWARDS: Το HYUNDAI IONIQ 5 N Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων!

Thumbnail

Η εξαιρετικά τιμητική διάκριση για το νέο μοντέλο της Hyundai, για τέταρτη φορά, ανακοινώθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Το βραβείο έρχεται να αναδείξει τα επιτεύγματα της Hyundai στον τομέα της δημιουργίας μοντέλων υψηλών επιδόσεων και ποιότητας! Το IONIQ 5 N συνδυάζει το απλό ηλεκτρικό μοντέλο με τεχνολογίες που ανεβάζουν τις επιδόσεις σε άλλο επίπεδο!

Close

 

 

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τη νέα διάκριση World Performance Car of the Year”, δήλωσε πανευτυχής ο Πρόεδρος και Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai, Joehoon Chang. “Αυτή η αναγνώριση έρχεται να καταδείξει την αφοσίωση της Hyundai στη δημιουργία ηλεκτρικών μοντέλων υψηλών επιδόσεων και καινοτομίας. Είναι ωραίο να βλέπεις την αναγνώριση των προσπαθειών σου, με εφτά Παγκόσμια Βραβεία στα τελευταία τρία χρόνια. Είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να καθιερώσουμε στην πρωτοπορία της κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ποιότητας”, ολοκλήρωσε.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν ετήσιο θεσμό, με 100 κριτές από 29 χώρες να δοκιμάζουν και ελέγχουν με λεπτομέρεια τα υποψήφια μοντέλα.

Close