Αγορά

28 Sep, 2018 Ώρα 10:31

Το Skoda Kodiaq πούλησε ήδη 250.000 αυτοκίνητα

Thumbnail

Με το πόδι στο… πάτωμα πηγαίνουν οι πωλήσεις του Skoda Kodiaq, ένα όχημα ελευθέρου χρόνου που κυκλοφόρησε το 2016. Ήδη η παραγωγή έχει φτάσει τις 250.000 μονάδες και συνεχίζει ακάθεκτο με τη ζήτηση να είναι μεγάλη.

Close

Τη φετινή χρονιά (Ιανουάριος έως και Αύγουστο) ήδη έχουν πουληθεί 100.000 αυτοκίνητα. Το τσέχικο SUV κατασκευάζεται αυτή τη στιγμή σε έξι διαφορετικές μονάδες παραγωγής οχημάτων της Skoda και συγκεκριμένα στις πόλεις Changsha, Nizhny Novgorod, Aurangabad, Solomonovo και Ust-Kamenogorsk σε Κίνα, Ρωσία, Ινδία, Ουκρανία και Καζακστάν.

Το 250.000ο Kodiaq πέρασε τη γραμμή παραγωγής από το εργοστάσιο στο Kvasiny της Τσεχίας.

Close

 

Πάρτε μία γεύση από την παραγωγή του Skoda Kodiaq

Close

 

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!