Ειδήσεις

28 Sep, 2018 Ώρα 11:13

Το Dirt Rally 2.0 επιστρέφει

Thumbnail

Η Codemasters ανακοίνωσε σήμερα την συνέχεια του πολύ-αγαπημένου Dirt Rally του 2015, με το Dirt Rally 2.0 να έρχεται στον υπολογιστή ή/και στις κονσόλες σου στις 26 Φεβρουαρίου του 2019.

Close

Το Dirt Rally 2.0, τίτλος που αναπαριστά το Colin McRae Rally 2.0, θα επωφεληθεί από την επίσημη άδεια του World Rallycross Championship και από οκτώ επίσημες πίστες του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rallycross, ενώ θα περιλαμβάνει επίσης τη Νέα Ζηλανδία, την Αργεντινή και την ΗΠΑ.

Close

Το παιχνίδι που έχει αναπτυχθεί από την κύρια ομάδα ανάπτυξης των DiRT, περιγράφεται ως η hardcore off-road sim racing πρόταση της Codemasters. Είναι ένα κανονικό rally simulation, με ρεαλιστικό χειρισμό, που αρχικά σε κάποιους θα φανεί δύσκολος αλλά η εταιρία αναφέρει πως μόλις ο χρήστης μάθει να χειρίζεται σωστά το αυτοκίνητο, θα ανταμειφθεί σε τέτοιο βαθμό που θα καταλαβαίνει αμέσως πότε κάνει ένα αδέξιο λάθος και πότε έχει κυριεύσει την πίστα. Επίσης διαθέτει “σωστά” αυτοκίνητα ράλι, διαχείριση ομάδας, Career mode, online περιβάλλον, καθημερινά/εβδομαδιαία/μηνιαία challenges και δυνατότητα διοργάνωσης πρωταθλημάτων με φίλους.

Close

Το παιχνίδι διαθέτει σύστημα χειρισμού που “έχει γίνει πιο ασυγχώρητο από ποτέ” με την Codemasters να υπόσχεται πως το DiRT Rally 2.0 δεν θα φέρει microtransactions. Η εταιρία λέει πως το DiRT Rally θα εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του. Δες το πρώτο trailer του παιχνιδιού και περιμένω εντυπώσεις για το πως το βρίσκεις.

Αν προ-παραγγείλλεις το παιχνίδι θα ξεκλειδώσεις το Porsche 911 RGT Rally Spec. Μια Deluxe έκδοση του παιχνιδιού έχει επίσης ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει τέσσερις μέρες νωρίτερα, επιτρέποντάς σου να αρχίσεις το “κάψιμο” από τις 22 Φεβρουαρίου.

 

 

19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.