01 Οκτ., 2018 Ώρα 20:42

Αποκάλυψη για τη νέα BMW Z4

Thumbnail

Η νέα BMW Z4, το κλασικό roadster επαναπροσδιορίζεται και είναι πιο σπορ από ποτέ καθώς συνδυάζει τον δυναμισμό ενός σπορ αυτοκινήτου με μία σχεδίαση που απευθύνεται στο συναίσθημα.

Το γερμανικό roadster είναι μία πολύ μοντέρνα προσθήκη στη μακρά ιστορία της μάρκας στα συναρπαστικά μοντέλα της κατηγορίας. Διθέσια με πλήρως ηλεκτρικό, υφασμάτινο soft-top, ανανεωμένες αναλογίες, κεντρική θέση καθισμάτων, μικρότερο μεταξόνιο για αυξημένη ευελιξία και φαρδύτερα μετατρόχια από την προκάτοχό της, μέτρα εξοικονόμησης βάρους και ιδανική κατανομή βάρους 50 : 50.

 

Πολυτέλεια και στυλ

Όσον αφορά στην εξωτερική σχεδίαση έχει δοθεί έμφαση στην αισθητική ακρίβεια και την στιλιστική  ταυτότητα. Προβολείς τοποθετημένοι στα εξωτερικά άκρα του εμπρός τμήματος και σε κάθετη διάταξη συναντούμε για πρώτη φορά. Προβολείς LED στάνταρ, προσαρμοζόμενοι προβολείς LED με λειτουργία matrix για αντιθαμβωτική μεγάλη σκάλα και φώτα στροφών, προαιρετικά όπως και μία μεγάλη μάσκα νεφρών BMW με νέο σχέδιο πλέγματος. Αίσθηση κάνει το μεγάλο καπό με έντονο περίγραμμα που εκτείνεται μέχρι τους θόλους των τροχών.

 

 

Στους δρόμους το 2019

Η καμπίνα είναι μοντέρνα με υψηλή ποιότητα και γραμμές που κινούνται δυναμικά προς τα εμπρός. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί την Τρίτη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού ενώ το λανσάρισμά του είναι προγραμματισμένο για τον Μάρτιου του 2019.