Αγορά

03 Oct, 2018 Ώρα 20:01

Στην κορυφή των πωλήσεων το Nissan Leaf

Thumbnail

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που διατέθηκε στην αγορά της Ευρώπης η νέα γενιά του Nissan Leaf  . Το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχουν αποκτήσει 26.000 νέοι ιδιοκτήτες.

Close

Το Leaf  βρίσκεται στη κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία EV για κάθε μήνα, στο οκτάμηνο του τρέχοντος έτους, με ένα αυτοκίνητο να πωλείται κάθε 10 λεπτά στην Γηραιά Ήπειρο.

Η μεγάλη αύξηση των πωλήσεων  υπήρξε χαρακτηριστική σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικά σε Αυστρία,  Γαλλία,  Γερμανία,  Ολλανδία, Πορτογαλία και  Ισπανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Νορβηγία, έρχεται πρώτο σε πωλήσεις για το 2018 (μέχρι στιγμής), ξεπερνώντας όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, αλλά και τα μοντέλα που κινούνται με κινητήρα εσωτερικής καύσης (τα λεγόμενα Plug in hybrid).

Close

Αντίστοιχη εικόνα παρουσιάζεται και στην αγορά B2B, όπου οι εταιρικοί χρήστες  αγκαλιάζουν την ηλεκτροκίνηση, καθώς πάνω από 8.000 LEAF, έχουν παραδοθεί σε εταιρικούς στόλους,  σε όλη την Ευρώπη.

Το ιαπωνικό μοντέλο διατίθεται σε 51 αγορές και έχει μεγάλη ζήτηση, σε παγκόσμια κλίμακα. Η επιτυχία των πωλήσεών του, σε συνδυασμό με τις πωλήσεις του προκάτοχού του, το καθιστά το κορυφαίο σε πωλήσεις ηλεκτροκίνητο όχημα,  με πάνω από 350.000 αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί από το 2010.

Close

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!