Porsche για 1.948 τυχερούς

03 Οκτ., 2018 Ώρα 20:30

Στο Παρίσι παρουσίασε η Porsche την έκδοση παραγωγής της 911 Speedster και όπως η ίδια ανακοίνωσε η παραγωγή της θα είναι περιορισμένη.

Η συγκεκριμένη δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70 χρόνια από την έναρξη της παραγωγής του αρχικού σπορ μοντέλου της φίρμας. Εξελίχθηκε από το Porsche Motorsport Centre και βασίζεται στην 911 Carrera 4 Cabriolet, υιοθετώντας πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από την αυθεντική 356 Speedster του 1948. Επίσης, αρκετά τμήματα του αμαξώματος είναι από ανθρακονήματα, με την εξάτμιση τιτανίου να προέρχεται από την GT3 RS.

 

Στοιχεία από το παρελθόν

H παροχή για τον ανεφοδιασμό καυσίμου έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του καπό, όπως ακριβώς στα παλιά αγωνιστικά αυτοκίνητα, ενώ πίσω από τις πλάτες των καθισμάτων βρίσκεται το παραδοσιακό κάλυμμα από ανθρακονήματα. Από carbon είναι και η βάση των καθισμάτων, με τις επιφάνειες στο εσωτερικό να καλύπτονται από δέρμα υψηλής ποιότητας. Από τον εξοπλισμό λείπουν βασικά αξεσουάρ, όπως το σύστημα πολυμέσων και το ηχοσύστημα, ενώ η παραδοσιακή υφασμάτινη οροφή έχει αντικατασταθεί από αφαιρούμενο κάλυμμα.

Η Porsche 911 Speedster εφοδιάζεται από ένα μηχανικό σύνολο boxer χωρητικότητας 4.0 λίτρων ο οποίος παράγει 500 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.
Το σπορ αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί σε 1.948 μονάδες.

 

 

Δείτε Επίσης