09 Οκτ., 2018 Ώρα 00:20

Νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων και τεχνoλoγίες από την BMW

Thumbnail

Η BMW παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου το Παρίσι το νέο πίνακα οργάνων τον οποίο θα δούμε στο λανσάρισμα νέων σημαντικών μοντέλων όπως η BMW X5, BMW Σειρά 8, BMW Z4 και BMW Σειρά 3. Με προσαρμοζόμενο και εξατομικεύσιμο περιεχόμενο, η νέα, πλήρως ψηφιακή φιλοσοφία απεικόνισης και ελέγχου του BMW Operating System 7.0 εστιάζει περισσότερο από ποτέ στον οδηγό. Η αμφίδρομη επικοινωνία με το όχημα έχει αναβαθμιστεί κυρίως μέσω φωνητικού ελέγχου και αναγνώρισης χειρονομιών.

Για πρώτη φορά, οδηγοί και επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους έναν έξυπνο προσωπικό βοηθό – το BMW Intelligent Personal Assistant. Πρόκειται για έναν προσαρμοζόμενο ψηφιακό χαρακτήρα που κάνει το όχημα ακόμα πιο έξυπνο και απαντά στο χαιρετισμό “Hey BMW”. Με σαφή παρουσίαση του περιεχομένου, προσαρμοσμένου στο ευρύτερο πλαίσιο, και άριστη ενσωμάτωση νέων λειτουργιών και υπηρεσιών, ο οδηγός απολαμβάνει ανά πάσα στιγμή βέλτιστη υποστήριξη.

Η νέα λειτουργία Remote Software Upgrade επιτρέπει ασύρματες αναβαθμίσεις ώστε το όχημα να είναι πάντα ενημερωμένο. Στο μέλλον, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να κατεβάζουν πρόσθετες λειτουργίες και υπηρεσίες. Με το νέο BMW Cockpit, η μάρκα δημιουργεί μία ακόμα πιο προσωπική, έξυπνη και συνεπή συνολική εμπειρία για τους πελάτες της.