09 Οκτ., 2018 Ώρα 21:16

Διάκριση για την Dunlop στην ετήσια δοκιμή χειμερινών ελαστικών ADAC

Thumbnail

Η ADAC, η TCS και η ÖAMTC δημοσίευσαν τις ετήσιες δοκιμές χειμερινών ελαστικών τοποθετώντας την Dunlop στην πρώτη θέση. Στη δοκιμή ελαστικών 175 / 65R14, το ελαστικό Winter Response 2 της Dunlop κατάφερε να ξεπεράσει τους 10 ανταγωνιστές και στέφθηκε ‘’νικητής του χειμώνα’’.

Το Dunlop Winter Response 2 έχει αποδείξει πως αποδίδει σε όλες τις χειμερινές συνθήκες, από το βρεγμένο οδόστρωμα ως το χιονισμένο και στεγνό. Γενικότερα, το Winter Response 2 θεωρήθηκε ένα πολύ ισορροπημένο και οικονομικά αποδοτικό ελαστικό.

Χάρη στη διάταξη των γωνιών στο πέλμα του ελαστικού, το Dunlop Winter Response 2 μπορεί να αντισταθμίσει καλύτερα την φυγόκεντρο δύναμη, με αποτέλεσμα την καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι και τον πάγο όταν περιστρέφεται. Επιπλέον, η κατασκευή του βοηθάει στη μείωση της παραμόρφωσης του σκελετού, βελτιώνοντας έτσι την αντίσταση κύλισης. Το μαλακό άνω πλευρικό τοίχωμα, καθώς και οι περιμετρικές αυλακώσεις του επιτρέπουν την καλύτερη ροή αέρα κατά μήκος του ελαστικού, μειώνοντας την αντίσταση κύλισης.