11 Οκτ., 2018 Ώρα 23:30

Η τεχνολογία run-flat διαθέσιμη για όλους

Thumbnail

Η Bridgestone δεσμεύεται να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στους δρόμους. Οι διαδρομές που διακόπτονται από ένα ελαστικό που έχει τρυπήσει ή καταστραφεί προκαλούν καθυστερήσεις, δυσκολίες και μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, η Bridgestone ανακοίνωσε την επέκταση της ιδιόκτητης και επαναστατικής τεχνολογίας DriveGuard Run-Flat Technology (RFT), η οποία θα διατίθεται πλέον στις κύριες σειρές προϊόντων της, από τον Νοέμβριο του 2018. Πρόκειται για ένα άλμα προς τα εμπρός για τους καθημερινούς οδηγούς όσον αφορά την ασφάλεια, την ευκολία και την ηρεμία του μυαλού, καθώς το DriveGuard RFT θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη διαδρομή τους ακόμα και σε περίπτωση διάτρησης του ελαστικού.

Ακόμη και όταν έχει να κάνει με διατρήσεις, απώλεια αέρα ή ζημιά ελαστικού, το Bridgestone DriveGuard RFT επιτρέπει στους οδηγούς να διατηρούν τον έλεγχο και να συνεχίζουν την οδήγηση με ασφάλεια για 80 χιλιόμετρα με ταχύτητες έως και 80 χλμ./ώρα] Οι καταναλωτές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να γνωρίσουν αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα ασφάλειας παράλληλα με τις επιδόσεις που προσφέρουν οι σειρές ελαστικών Turanza, Blizzak και Weather Control.