Αγορά

18 Oct, 2018 Ώρα 13:55

Νέες υπερσύχρονες εγκαταστάσεις για τη Unicars στη Λευκωσία

Thumbnail

Αναβασθμισμένες υπηρεσίες στους λάτρεις της αυτοκίνησης προσφέρει πλέον η Unicars, μέσω των νέων υπερσύγχρονων εκθεσιακών της εγκαταστάσεων στο ΑΝΝΕΧ 3, στο Τhe Mall of Cyprus, που φιλοξενούν σε ανεξάρτητες εκθέσεις τις μάρκες Volkswagen, Seat και Skoda και όλη τη σειρά των μοντέλων τους.

Close

Η αρχιτεκτονική και εσωτερική διαμόρφωση του κάθε εκθεσιακού χώρου έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί έτσι ώστε όχι μόνο να πληρούν τα πιο ψηλά πρότυπα ποιότητας, αλλά και να αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της κάθε μάρκας. Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής και συνολικής έκτασης 1.150 τ.μ, η επίσκεψη γίνεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας, όπου κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί με άνεση, να δει από κοντά όλα τα μοντέλα και -με την καθοδήγηση του καταρτισμένου προσωπικού- να επιλέξει το επόμενό του αυτοκίνητο. 

Η παρουσία των νέων εκθεσιακών χώρων της Unicars στο πιο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, φέρνει την εταιρία ακόμα πιο κοντά στους πελάτες της, προσφέροντάς τους εύκολη πρόσβαση, άνετους χώρους στάθμευσης, αλλά και τη δυνατότητα συνδυασμού της επίσκεψής τους με άλλες δραστηριότητες.

Close

Η Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars, δήλωσε σχετικά: «Οι εκθεσιακοί μας χώροι στη Λεωφόρο Λεμεσού έγραψαν ιστορία, βάζοντας για δεκαετίες γενιές και γενιές Κυπρίων στη θέση του οδηγού. Με βασικό μέλημα τις ανάγκες και προτεραιότητες των επισκεπτών, έχουμε επενδύσει στη δημιουργία νέων εκθεσιακών εγκαταστάσεων σε μια προνομιούχα και εύκολα προσβάσιμη περιοχή. Οι χώροι μας στο ΑΝΝΕΧ 3, στο Τhe Mall of Cyprus, δημιουργήθηκαν με καινοτόμο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές και προσοχή στη λεπτομέρεια, με στόχο να αποτελέσουν τη νέα αφετηρία μέσα από την οποία η Unicars θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή, συνεχίζοντας την ιστορική της πορεία». 

 

Close

 

22 Mar, 2024 Ώρα 13:26

Κατάστημα Εργαλείων oMastros.com - Παρέχει Αξιόπιστες Λύσεις για Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες DIYers

Thumbnail

oMastros.com είναι ένα Κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων, το οποίο αποτελεί τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας εργαλεία από τα κορυφαία brands DeWalt, Stanley και Black and Decker.

Close

Στο omastros.com, κατανοούμε τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών DIYers. Με μια ποικιλία από εργαλεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από εργαλεία χειρός έως εξειδικευμένα ηλεκτρικά εργαλεία, έχουμε σχεδιάσει τη συλλογή μας για να καλύπτουμε κάθε πιθανότητα εργασίας.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για κάθε παραγγελία άνω των 100 ευρώ, ενώ εξασφαλίζουμε αποστολή εντός 1 εργάσιμης ημέρας μέσω της ACS courier.

Close

 

 

Στο omastros.com, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή εργαλείων. Με την εκτεταμένη μας γνώση και εμπειρία, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που μειώνουν το κόστος και την ταλαιπωρία του πελάτη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση.

Επισκεφθείτε το www.omastros.com σήμερα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία αγορών εργαλείων. Είτε είστε επαγγελματίας που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία είτε είστε ερασιτέχνης που αναζητά λύσεις για τις καθημερινές του εργασίες, είμαστε εδώ για εσάς.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:97815727/ email:[email protected] ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.omastros.com.

Τέλος, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media για τα τελευταία νέα και προσφορές.

Facebook: https://www.facebook.com/omastroscy 

Instagram: https://www.instagram.com/omastroscy/