Αγορά

19 Oct, 2018 Ώρα 11:56

Τέλος το diesel στην Ευρώπη από Suzuki και Mitsubishi

Thumbnail

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Toyota και άλλων μεγάλων κατασκευαστών, η Suzuki και η Mitsubishi αποφάσισαν να καταργήσουν από την γκάμα των μοντέλων τους τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.

Close

Οι δύο ιαπωνικές εταιρείες θα σταματήσουν την πώληση των diesel κινητήρων στις ευρωπαϊκές αγορές, με τη Suzuki να έχει διακόψει την παραγωγή από το περασμένο καλοκαίρι και τη Mitsubishi να παύει τη διάθεσή τους αρχικά από τη Βρετανία και τη Γερμανία και στη συνέχεια στις υπόλοιπες χώρες.

Φυσικά, η απόφαση αυτή οφείλεται στις όλο και πιο αυστηρές προδιαγραφές που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τις εκπομπές ρύπων και την πτώση των πωλήσεων των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων. 

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!