Αγορά

22 Oct, 2018 Ώρα 13:08

Το Μέλλον στην εξυπηρέτηση και στην υποστήριξη

Thumbnail

Σε ένα υπερσύχρονο κτίριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών 5,000τ.μ, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της εταιρείας Unicars στα Λατσιά, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διάθεση της εταιρείας για ποιοτική αναβάθμιση. Στόχος της εταιρείας Unicars, ήταν η συγκέντρωση όλων των υπηρεσιών σε ένα πολυχώρο, ώστε να επιτυγχάνεται άμεσα η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά να εξασφαλίζεται ταυτόχρονα και η ποιοτική εργασία σε ένα περιβάλλον που τον διακρίνει λειτουργικότητα, άνεση και πολυτέλεια.

Close

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική περιοχή των Λατσιών, στεγάζουν τις υπηρεσίες του υπερσύγχρονου Συνεργείου, Φανοποιείου και Ανταλλακτικών, καθώς και των Κεντρικών Γραφείων (Γενική και Οικονομική Διεύθυνση, Τμήμα Logistics Product και Pricing, Πληροφορική, Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού και Διεύθυνση Αντιπροσωπειών).

Γυαλί, αλουμίνιο, μοντέρνα υλικά και χρώματα είναι τα κύρια στοιχεία τα οποία χρησιμοποιήθηκαν μέσα από κατάλληλη αρχιτεκτονική μελέτη, υποδηλώνοντας τη διαφάνεια και την ενεργητικότητα που διακρίνουν την εταιρεία, δίνοντας συγχρόνως  έμφαση στην κυριότερη πηγή κινητήριας δύναμης, τον ίδιο τον άνθρωπο, είτε στο πρόσωπο του Ανθρωπίνου Δυναμικού είτε στο πρόσωπο του ίδιου του πελάτη.

Close

Φθάνοντας στα υπερσύγχρονα κτίρια στη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, ο επισκέπτης μπορεί να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του σε μία από τις 150 αριθμημένες θέσεις που υπάρχουν στην περίμετρο του κτιρίου. Επόμενο βήμα, ο χώρος  υποδοχής της Τεχνικής Εξυπηρέτησης και της ομάδας Υποδοχής, ένας ευχάριστος και φιλικός χώρος ειδικά διαμορφωμένος για να προσφέρει την απόλυτη άνεση κατά την αναμονή των πελατών.

Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η ομάδα των Τεχνικών Συμβούλων, με ειδικά διαχωρισμένα ανά μάρκα γραφεία και εισόδους επικοινωνίας απευθείας με τον χώρο του συνεργείου, για την άμεση και γρήγορη επικοινωνία αλλά και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Close

Ο χώρος του συνεργείου που καταλαμβάνει μια έκταση 2,080 τ.μ μπορεί να εξυπηρετεί ταυτόχρονα 45 – 50 αυτοκίνητα σε διαφορετικές εργασίες. Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελείται στο πρώτο μέρος του από 25 κρίκους – θέσεις με πλήρη εξοπλισμό, 7 θέσεις διαγνώσεων και 2 θέσεις ταχείας εξυπηρέτησης.

Και επειδή στη Unicars η εκπαίδευση είναι αδιάκοπη και συνεχής για την πρόοδο και την εξέλιξη, τόσο της εταιρείας όσο και του ίδιου του Ανθρωπίνου Δυναμικού της , στα κτίρια έχει δημιουργηθεί ειδική αίθουσα για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Η αίθουσα είναι πλήρως εξοπλισμένη με το κατάλληλο ηλεκτρονικό, οπτικοακουστικό και εκπαιδευτικό υλικό, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία για διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Βιομηχανική περιοχή Λατσιών, λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη

Τηλ επικοινωνίας 222 40 222.

08 Mar, 2024 Ώρα 13:38

Γιατί η ασφάλεια είναι για όλους. Μοναδική προσφορά Ajax!

Thumbnail

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι Η CHM SECURITY SYSTEMS για τον μήνα Μάρτιο σας προσφέρει μια μοναδική προσφορά προστασίας από φωτιά και απρόσμενους επισκέπτες στον χώρο που επιθυμείτε.

Close

Στην προσφορά τους θα βρείτε:

1 AJAX HUB 2

1 ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ AJAX

1 HOME SIREN

1 STREET SIREN

1 MOTIONCAM ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

3 MOTION PROTECT

1 AJAX FIREPROTECT 2

1 SPACE CONTROL

6 MHNES MONITORING 24/7 FREE

INSTALLATION & PROGRAMMING

Close

Η προσφορά ισχύει μέχρι της 31/3/2024

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά θα βρείτε εδώ ή καλέστε στο 700 70 246

Close

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις