Τuning

18 May, 2017 Ώρα 13:52

Hummer H1 με 3.000 ίππους...

Thumbnail

Τα μοντέλα της Hummer έχουν σταματήσει να παράγονται εδώ και χρόνια, αλλά ακόμα και σήμερα το όνομα της αμερικανικής φίρμας γράφει τη δική του ιστορία.

Επιβλητικά σε όψη και με άφθονα κυβικά έχουν τον δικό τους χαρακτήρα, όπως και το δικό τους κοινό (αν και περιορισμένο). Παρ' όλα αυτά, ένα Hummer τραβά πάντα τα βλέμματα, ιδίως όταν αναφερόμαστε στο H1, ένα μοντέλο που το ξέρουμε κυρίως από τις εικόνες του στρατού.

Οι συνολικές πωλήσεις του Hummer H1 άγγιξαν τις 11.818 μονάδες, ενώ η κορυφαία έκδοση ήταν αυτή με τον V8 turbodiesel κινητήρα χωρητικότητας 6.6 λίτρων με τους 330 ίππους. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και... νορμάλ Hummer, απέναντι σε αυτό που έχει φτιάξει ένας Αμερικανός για να τρέχει σε αγώνες τύπου Dragster. Το συγκεκριμένο H1 αγγίζει τους 3.000 ίππους και καταφέρνει να... ξηλώνει το έδαφος, όταν ο οδηγός πατήσει το γκάζι τέρμα!

Close

 

 

Close
12 Jan, 2024 Ώρα 09:33

Οι ειδικοί στην κατηγορία 4Χ4 είναι εδώ!

Thumbnail

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4 εξειδικεύεται στην κατηγορία αυτοκινήτου 4Χ4 με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Close

Εγγυάται στους πελάτες της ποιότητα, χαμηλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

 

Close

 

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4  αντιπροσωπεύει τα προϊόντα IRONMAN 4X4 στην Κύπρο με πάνω από 100 είδη, όπως επίσης και τα κυπριακά προϊόντα K.PRO.

Close

Ακόμα μπορείτε να αποταθείτε στην KALIVITIS 4X4 για την εγκατάσταση των προϊόντων αυτών στα αυτοκίνητα σας.

Δείτε τα προϊόντα της KALIVITIS 4X4 στο website www.kalivitis4x4.com και στα social media: Instagram : kalivitis 4x4 και Facebook : J.kalivitis 4x4 ltd ironman & k-pro