25 Οκτ., 2018 Ώρα 11:09

Σε προσφορά το αυτόματο Honda Jazz

Thumbnail

Η εταιρεία Demstar Automotive, αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Honda στην Κύπρο, προσφέρει το ανανεωμένο Honda Jazz στην εκπληκτική τιμή των 14.900 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το μοντέλο προσφοράς διαθέτει το γνωστό βενζινοκινητήρα 1.3 λίτρων i-VTEC της σειράς Earth Dreams Technology της Honda με 102 ίππους και 123 Nm ροπής. Ένας ιδιαίτερα αποδοτικός αλλά και οικονομικός κινητήρας που καταναλώνει 4.6 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα με μόλις 106 CO2 για τις εκπομπές ρύπων. Έκδοση η οποία είναι εφοδιασμένη με το δοκιμασμένο αυτόματο κιβώτιο CVT.

Το μοντέλο προσφοράς διατίθεται και με ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμό τόσο στο χώρο της άνεσης όσο και της ασφάλειας. Μεταξύ άλλων διαθέτει: το City-Brake Active System (CTBA), το ‘Advanced Driver Assist System’ (ADAS) της Honda, μία ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας όπως: Forward Collision Warning (Προειδοποίηση Επικείμενης Εμπρόσθιας Σύγκρουσης), Traffic Sign Recognition System (Σύστημα Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων), Intelligent Speed Limiter (Ευφυής Περιοριστής Ταχύτητας), Lane Departure Warning (Προειδοποίηση Απομάκρυνσης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας) και High-beam Support System (Σύστημα Υποστήριξης 

Μεγάλης Σκάλας).

To νέας γενιάς Honda Jazz πέρασε μόλις πρόσφατα στην αγορά, σαφώς βελτιωμένο, εξακολουθώντας να προσφέρει κορυφαίους χώρους, ποιότητα κατασκευής αλλά και σωρεία τεχνολογικών στοιχείων άνεσης και ασφάλειας που συναντούμε σε μεγαλύτερα μοντέλα της γκάμας της Honda. Το ανανεωμένο μοντέλο διατηρεί την κλασική ταυτότητα ενός Jazz, διαθέτοντας όμως ανανεωμένα, σπορ στιλιστικά στοιχεία, με πιο τολμηρή νέα φυσιογνωμία, έντονες χαρακτηριστικές γραμμές. Ένα μοντέλο που συνεχίζει να ενσαρκώνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda, «man maximum, machine minimum». Μια φιλοσοφία που στοχεύει στην επίτευξη μιας συμπαγούς αλλά αποδοτικής διάταξης του εσωτερικού, με μεγιστοποίηση του χώρου των επιβατών και ελαχιστοποίηση των εξωτερικών διαστάσεων.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι νέο Honda Jazz τιμήθηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας Euro NCAP με τον τίτλο Best in Class στην κατηγορία supermini κατακτώντας τα πέντε αστέρια. Παράλληλα, σε μεγάλη έρευνα αξιοπιστίας στη Μεγάλη Βρετανία, το Jazz πήρε την πρώτη θέση της κατηγορίας του με βαθμολογία 100%.

Ετοιμοπαράδοτα του Honda Jazz βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Demstar Automotive.