Αγορά

31 Oct, 2018 Ώρα 15:05

Σηκώνει εκπτώσεις η ασφάλεια;

Thumbnail

Ζούμε σε μια χώρα που το αυτοκίνητο δεν είναι απλά διευκολυντικό, είναι και απαραίτητο. Μπορεί σε πολλές χώρες του κόσμου τα μέσα μαζικής μεταφοράς να είναι ευρέως διαδεδομένα και να χρησιμοποιούνται επί καθημερινής βάσης από την πλειοψηφία των κατοίκων, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, αλλά στην Κύπρο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η κάθε οικογένεια έχει το δικό της αυτοκίνητο και για να είμαστε πιο ακριβείς κάθε ενήλικο μέλος μιας οικογένειας έχει το δικό του αυτοκίνητο. Κι αυτό είναι το βασικό μέσο του καθενός για μικρές και μεγάλες αποστάσεις, για καθημερινές διαδρομές, αλλά και για εκδρομές. 

Close

Είναι επόμενο, λοιπόν, από κάτι που έχει τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας να έχουμε απαιτήσεις. Θέλουμε να είναι οικονομικό, να είναι αξιόπιστο, κάποιοι θέλουν να είναι ευρύχωρο και άλλοι να είναι μικρό για να κινούνται πιο εύκολα μέσα στην πόλη. Η βασική απαίτηση όλων μας, όμως, είναι η ασφάλεια. Σαφέστατα με το που μπαίνουμε σε κάθε αυτοκίνητο παίρνουμε τα μέτρα μας. Φοράμε πάντα ζώνη ασφαλείας, είτε είμαστε οδηγοί, είτε επιβάτες, βάζουμε πάντοτε τα παιδιά στο ειδικό κάθισμα, ακολουθώντας τις οδηγίες και φυσικά εφαρμόζουμε πιστά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Υπάρχει, όμως και ένα μέτρο ασφαλείας που μπορούμε να πάρουμε πριν μπούμε στο αυτοκίνητο και αυτό είναι να διαλέξουμε ένα αυτοκίνητο που μας παρέχει ασφάλεια. Ένα αυτοκίνητο που προβλέπει τις κινήσεις μας και την κατάσταση του δρόμου, ένα αυτοκίνητο που μας προστατεύει, που είναι φτιαγμένο με την ασφάλειά μας ως προτεραιότητα. 

Το νέο Honda CR-V ξέρει καλά ότι η ασφάλεια δεν σηκώνει εκπτώσεις και γι’ αυτό έρχεται εξοπλισμένο με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας στο πιο ασφαλές και οικονομικό πακέτο της αγοράς.

Close

Το Honda Sensing, μια πλήρης γκάμα συστημάτων ασφαλείας, όπως το lane keeping assist, το adaptive cruise control, το forward collision με προειδοποίηση για πεζό, το traffic sign recognition και άλλα τόσα, είναι εγκατεστημένα στην τελευταία έκδοση του SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο και εγγυούνται την ασφάλεια του οδηγού. Το πρωτοπόρο αυτό σύστημα έρχεται με όλες τις εκδόσεις του νέου CR-V, χωρίς κανένα επιπρόσθετο κόστος, αποδεικνύοντας ότι η Honda δεν κάνει καμία έκπτωση στην ασφάλεια. 

Πέραν από την αδιαμφισβήτητη ασφάλεια του Honda CR-V, η σπορ και έξυπνη του εμφάνιση το κάνουν να ξεχωρίζει από κάθε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Πέραν της ανανεωμένης σχεδίασης, το νέο CR-V έρχεται με την επιλογή να παραγγελθεί ακόμα και 7θέσεο, ώστε να βρίσκεται σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του κάθε οδηγού, είτε αυτές αφορούν την οικογένεια, το ταξίδι, τη διασκέδαση!

Close

Μοντέρνο και δυναμικό, με τον νέο κινητήρα VTEC turbo 1.5 lt, το Honda CR-V προσφέρει μια αξεπέραστη οδηγική εμπειρία, διαθέτοντας όλα τα στοιχεία που θέλει ο οδηγός του σήμερα. Ασφαλώς οι επιδόσεις αυτές συνοδεύονται πάντοτε με την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση. 

Η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η εγγύηση που διαρκεί επτά χρόνια, αποτελούν σήμα κατατεθέν της Honda, η οποία με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Demstar, συμπληρώνουν το ιδανικό πακέτο για τις ανάγκες του κάθε οδηγού. Ελάτε να ανακαλύψετε και να οδηγήσετε το καλύτερο SUV της αγοράς για να δείτε από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του Honda CR-V.

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!