Αγορά

06 Nov, 2018 Ώρα 15:54

Αναβίωση της ιστορικής ανάβασης Πλατρών με χορηγία της ΕΚΟ

Thumbnail

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου στηρίζει τον ιστορικό αγώνα Ανάβασης Πλατρών με την ΕΚΟ RACING 100 να κάνει τη συναρπαστική αυτή διαδρομή περισσότερο απολαυστική. Η Ανάβαση Πλατρών έχει ρίζες στη δεκαετία του 1970 και η αναβίωσή της τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Close

Ο αγώνας Ανάβασης Πλατρών διεξήχθη στις 21 Οκτωβρίου και αποτελεί ένα από τα 5 επίσημα Πρωταθλήματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Διαγωνίστηκαν συνολικά 28 συμμετέχοντες ενώ τον παρακολούθησαν πέραν των 4000 θεατών κατακλύζοντας τους δρόμους του χωριού δημιουργώντας μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.  

Εκπρόσωποι της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου βρίσκονταν στην εκδήλωση προκειμένου να βραβεύσουν τους νικητές.

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!