Η Psaltis Auto Parts δυναμικά στο φετινό Boyz Stuff Show

08 Νοε., 2018 Ώρα 11:39

H εταιρείας Psaltis Auto Parts , μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανταλλακτικών και εξοπλισμού αυτοκίνητου, διοργανώνει την μεγαλύτερη έκθεση του χώρου που έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο. 

Στα πλαίσια του 15ου Boyz Stuff Show 2018 η Psaltis Auto Parts  σε έναν τεράστιο χώρο 2500 τετραγωνικών μέτρων με 40 από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και περισσοτέρους από 60 αντιπρόσωπους από όλη την Ευρώπη θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

Η έκθεση της Psaltis Auto Parts απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου, μηχανολόγους, επιχειρήσεις που διαθέτουν στόλο εμπορικών και επιβατικών οχημάτων, επαγγελματίες οδηγούς και οδηγούς που θα ήθελαν να ενημερώνονται και να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης.

Παράλληλα, τα καλυτέρα αγωνιστικά αυτοκίνητα , υπερσύγχρονα racing simulators , πολλά δώρα και εκπλήξεις σας περιμένουν….

17 και 18 Νοέμβριου, Κρατική Έκθεση Περίπτερα 7 και 2  

Ωράριο λειτουργίας 10.00 – 22.00

Η είσοδος στα περίπτερα της Psaltis Auto Parts είναι Δωρεάν, για να μπορέσετε να επισκεφθείτε και την υπόλοιπη έκθεση Boyz Stuff Show σε όλα τα περίπτερα, θα πρέπει να προμηθευτείτε εισιτήριο. 

Περισσότερα για το event εδώ.
 

Δείτε Επίσης