09 Νοε., 2018 Ώρα 11:36

Διάκριση αξιοπιστίας για το Honda Jazz

Thumbnail

Για μια ακόμη φορά η Honda αποδεικνύει την αξιοπιστία των μοντέλων της. Σε μια μεγάλη έρευνα αναφοράς προβλημάτων ανάμεσα σε 14.000 οχήματα στη Μεγάλη Βρετανία το Honda Jazz πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία του με ποσοστό 100%, αφήνοντας μάλιστα πολύ πίσω τα υπόλοιπα μοντέλα που βρέθηκαν στην ίδια λίστα.

Η έρευνα αφορούσε αυτοκίνητα ηλικίας μέχρι τριών χρόνων και τις βλάβες που παρουσίασαν τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Το μικρό hatchback της Honda ικανοποίησε πλήρως τους ιδιοκτήτες του αφού δεν αναφέρθηκε καμία βλάβη στο διάστημα αυτό.

Ήδη η νέα νέας του Honda Jazz βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της Demstar Automotive. Παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένο εξακολουθώντας να προσφέρει κορυφαίους χώρους, ποιότητα κατασκευής αλλά και σωρεία τεχνολογικών στοιχείων άνεσης και ασφάλειας που συναντούμε σε μεγαλύτερα μοντέλα της γκάμας της Honda.

Πρόσφατα, το νέο Honda Jazz τιμήθηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας Euro NCAP με τον τίτλο Best in Class στην κατηγορία supermini κατακτώντας τα πέντε αστέρια αλλά και ψηλή βαθμολογία σε όλους τους τομείς της δοκιμασίας.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Demstar Automotive προσφέρει το Honda Jazz στην εκπληκτική τιμή των 14.900 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το μοντέλο προσφοράς διαθέτει το γνωστό βενζινοκινητήρα 1.3 λίτρων i-VTEC της σειράς Earth Dreams Technology της Honda με 102 ίππους και 123 Nm ροπής. Ένας ιδιαίτερα αποδοτικός αλλά και οικονομικός κινητήρας που καταναλώνει 4.6 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα με μόλις 106 CO2 για τις εκπομπές ρύπων. Έκδοση η οποία είναι εφοδιασμένη με το δοκιμασμένο αυτόματο κιβώτιο CVT. Το μοντέλο προσφοράς διατίθεται και με ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμό τόσο στο χώρο της άνεσης όσο και της ασφάλειας. Μεταξύ άλλων διαθέτει: το City-Brake Active System (CTBA), το ‘Advanced Driver Assist System’ (ADAS) της Honda, μία ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας όπως: Forward Collision Warning (Προειδοποίηση Επικείμενης Εμπρόσθιας Σύγκρουσης), Traffic Sign Recognition System (Σύστημα Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων), Intelligent Speed Limiter (Ευφυής Περιοριστής Ταχύτητας), Lane Departure Warning (Προειδοποίηση Απομάκρυνσης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας) και High-beam Support System (Σύστημα Υποστήριξης Μεγάλης Σκάλας).