Ειδήσεις

12 Nov, 2018 Ώρα 11:47

Στην Αγία Πετρούπολη το νέo γραφείο έρευνας & ανάπτυξης της Nissan

Thumbnail

Την έναρξη λειτουργίας ενός νέου γραφείου, ως υποκατάστημα του Τεχνικού Κέντρου της στην Ευρώπη (NTCE), στην Αγία Πετρούπολη ανακοίνωσε η Nissan. Η αποστολή του νέου γραφείου έγκειται στην ανάπτυξη οχημάτων, καθώς και στην εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών για τη Ρωσική αγορά.

Close

Από το 2005 οι μηχανικοί της Nissan στην Ρωσία,  έχουν συμβάλει σημαντικά στη διαδικασία προσαρμογής των οχημάτων της εταιρείας,  προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Ρωσικών δρόμων και καιρικών συνθηκών.

Close

Από τον επηρεασμό στην σχεδίαση πρωτότυπων οχημάτων, μέχρι την ψηφιακή ανάπτυξη και το λανσάρισμα στοχευμένων προϊόντων στην αγορά, το NTCE της Ρωσίας  έχει ζωτικής σημασίας ρόλο, ως προς  την εξασφάλιση της απόδοσης των οχημάτων της Nissan.

Τα νέα διώροφα γραφεία των 4.170 τ.μ., βρίσκονται στην περιοχή Primorsky της Αγίας Πετρούπολης, κοντά στο εργοστάσιο της Nissan και διαθέτουν εργαστήρια με ειδικό εξοπλισμό,  για την πραγματοποίηση ενός  ευρέως φάσματος εργασιών επικύρωσης και έρευνας. Αυτό το κέντρο απασχολεί ήδη 120 εργαζόμενους υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα επέκτασης των εργασιών του, “φιλοξενώντας” συνολικά 200 άτομα προσωπικού.

Close

 Παράλληλα με την έρευνα αναφορικά με τις προτιμήσεις των Ρώσων  πελατών και την ανάπτυξη της γκάμας των μοντέλων της εταιρείας για την συγκεκριμένη αγορά,  το γραφείο θα είναι επίσης υπεύθυνο για  τον εντοπισμό στοιχείων και υλικών, την αύξηση της  παραγωγικής ικανότητας και του αποθέματος  των τοπικών προμηθευτών, καθώς και για την παρακολούθηση των επιμέρους δεικτών απόδοσης, ως προς  την  κατασκευή των οχημάτων.  

 

29 Mar, 2024 Ώρα 14:00

WORLD CAR AWARDS: Το HYUNDAI IONIQ 5 N Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων!

Thumbnail

Η εξαιρετικά τιμητική διάκριση για το νέο μοντέλο της Hyundai, για τέταρτη φορά, ανακοινώθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Το βραβείο έρχεται να αναδείξει τα επιτεύγματα της Hyundai στον τομέα της δημιουργίας μοντέλων υψηλών επιδόσεων και ποιότητας! Το IONIQ 5 N συνδυάζει το απλό ηλεκτρικό μοντέλο με τεχνολογίες που ανεβάζουν τις επιδόσεις σε άλλο επίπεδο!

Close

 

 

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τη νέα διάκριση World Performance Car of the Year”, δήλωσε πανευτυχής ο Πρόεδρος και Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai, Joehoon Chang. “Αυτή η αναγνώριση έρχεται να καταδείξει την αφοσίωση της Hyundai στη δημιουργία ηλεκτρικών μοντέλων υψηλών επιδόσεων και καινοτομίας. Είναι ωραίο να βλέπεις την αναγνώριση των προσπαθειών σου, με εφτά Παγκόσμια Βραβεία στα τελευταία τρία χρόνια. Είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να καθιερώσουμε στην πρωτοπορία της κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ποιότητας”, ολοκλήρωσε.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν ετήσιο θεσμό, με 100 κριτές από 29 χώρες να δοκιμάζουν και ελέγχουν με λεπτομέρεια τα υποψήφια μοντέλα.

Close