Κερδίστε προσκλήσεις για το Boyz Stuff Show 2018

14 Νοε., 2018 Ώρα 09:56

Σίγουρα σας δώσαμε να καταλάβετε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στους χώρους της κρατικής έκθεσης θα γίνει πανικός! Η ομάδα της διοργάνωσης έκανε τα αδύνατα - δυνατά και σας προσφέρει για ακόμα μια φορά την μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στο νησί όπου οι φίλοι του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας μπορούν να απολαύσουν διάφορα εκθέματα, να βρουν πηγές για εξαρτήματα και μηχανικούς αλλά και να περάσουν μια όμορφη ημέρα βλέποντας μαζεμένα σε ένα χώρο όλα αυτά που αγαπούν, από κλασικά, μέχρι μοτοσικλέτες, αγωνιστικά, γρήγορα και Supercars. 

Με τη σειρά μας θέλοντας να ευχαριστήσουμε όσους από εσάς μπορούμε, διοργανώνουμε ένα μικρό διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 10 τυχεροί θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για το Boyz Stuff Show 2018.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι είναι να ανοίξετε την πιο κάτω φωτογραφία στο facebook, να της κάνετε ένα like (επειδή έτσι πρέπει :p), ένα share (για να βοηθήσουμε και την προώθηση του event :p) όπως επίσης και να κάνετε tag φίλους σας για να κάνουν το ίδιο. 

To Boyz Stuff Show φέτος με τη δική σας βοήθεια έχει πάρει μεγάλη έκταση. Αυτός λοιπόν είναι και ένας τρόπος να σας ευχαριστήσουμε. 

Stay Tuned!!!

Διαβάστε περισσότερα για το event εδώ.
Δείτε την εκδήλωση στο facebook εδώ.

 

 

Δείτε Επίσης