Αγορά

14 Nov, 2018 Ώρα 21:08

Παραδόθηκαν τα πρώτα υδρογονοκίνητα plug-in hybrid SUV Mercedes

Thumbnail

Τα πρώτα Mercedes GLC  με τα διακριτικά Fuel Cell παρέδωσε στους τυχερούς πελάτες η γερμανική φίρμα. Το υδρογονοκίνητο plug-in hybrid SUV είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον SUV -μέχρι να λανσαριστεί η EQC-, καθώς δεν εκπέμπει ούτε ένα γραμμάριο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Close

Το αυτοκίνητο συνδυάζει την τεχνολογία κυψελών καυσίμου με έναν ηλεκτροκινητήρα, καίει υδρογόνο και επωφελείται του συστήματος plug in hybrid. Διαθέτει δύο ντεπόζιτα υδρογόνου συνολικής χωρητικότητας 4,4 κιλών περίπου και 700 bar, τα οποία γεμίζουν σε μόλις τρία λεπτά. Η αυτονομία αγγίζει τα 478 χιλιόμετρα, ενώ με πλήρη φορτισμένη την μπαταρία μπορεί να διανύσει άλλα 51 χλμ. αμιγώς με ηλεκτρική ενέργεια.

Close

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τα προγράμματα λειτουργίας (Eco, Comfort, Sport), καθώς και τέσσερα επιπλέον modes (HYBRID, F-CELL, GLC F-CELL και CHARGE), επιλέγοντας ο ίδιος τον τρόπο κίνησης ανάλογα με τις συνθήκες. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως ανεξάρτητα από το πρόγραμμα το σύστημα διαθέτει ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

Αρχικά, η GLC Fuel Cell είναι διαθέσιμη σε πόλεις της Γερμανίας και οργανισμούς όπου υπάρχουν υποδομές και σταθμοί φόρτισης υδρογόνου, όπως στο Αμβούργο, στο Βερολίνο, στην Κολωνία, στο Μόναχο, στο Ντίσελντορφ, στη Στουτγάρδη και στη Φρανκφούρτη. Στη συνέχεια θα λανσαριστεί σε επιλεγμένες χώρες που διαθέτουν πλήρες δίκτυο ανεφοδιασμού. Δυστυχώς, στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν προσφέρεται σε πρώτη φάση ούτε κατόπιν παραγγελίας.

Close

 

08 Mar, 2024 Ώρα 13:38

Γιατί η ασφάλεια είναι για όλους. Μοναδική προσφορά Ajax!

Thumbnail

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι Η CHM SECURITY SYSTEMS για τον μήνα Μάρτιο σας προσφέρει μια μοναδική προσφορά προστασίας από φωτιά και απρόσμενους επισκέπτες στον χώρο που επιθυμείτε.

Close

Στην προσφορά τους θα βρείτε:

1 AJAX HUB 2

1 ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ AJAX

1 HOME SIREN

1 STREET SIREN

1 MOTIONCAM ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

3 MOTION PROTECT

1 AJAX FIREPROTECT 2

1 SPACE CONTROL

6 MHNES MONITORING 24/7 FREE

INSTALLATION & PROGRAMMING

Close

Η προσφορά ισχύει μέχρι της 31/3/2024

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά θα βρείτε εδώ ή καλέστε στο 700 70 246

Close

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις