Αγορά

14 Nov, 2018 Ώρα 21:08

Παραδόθηκαν τα πρώτα υδρογονοκίνητα plug-in hybrid SUV Mercedes

Thumbnail

Τα πρώτα Mercedes GLC  με τα διακριτικά Fuel Cell παρέδωσε στους τυχερούς πελάτες η γερμανική φίρμα. Το υδρογονοκίνητο plug-in hybrid SUV είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον SUV -μέχρι να λανσαριστεί η EQC-, καθώς δεν εκπέμπει ούτε ένα γραμμάριο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Close

Το αυτοκίνητο συνδυάζει την τεχνολογία κυψελών καυσίμου με έναν ηλεκτροκινητήρα, καίει υδρογόνο και επωφελείται του συστήματος plug in hybrid. Διαθέτει δύο ντεπόζιτα υδρογόνου συνολικής χωρητικότητας 4,4 κιλών περίπου και 700 bar, τα οποία γεμίζουν σε μόλις τρία λεπτά. Η αυτονομία αγγίζει τα 478 χιλιόμετρα, ενώ με πλήρη φορτισμένη την μπαταρία μπορεί να διανύσει άλλα 51 χλμ. αμιγώς με ηλεκτρική ενέργεια.

Close

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τα προγράμματα λειτουργίας (Eco, Comfort, Sport), καθώς και τέσσερα επιπλέον modes (HYBRID, F-CELL, GLC F-CELL και CHARGE), επιλέγοντας ο ίδιος τον τρόπο κίνησης ανάλογα με τις συνθήκες. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως ανεξάρτητα από το πρόγραμμα το σύστημα διαθέτει ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

Αρχικά, η GLC Fuel Cell είναι διαθέσιμη σε πόλεις της Γερμανίας και οργανισμούς όπου υπάρχουν υποδομές και σταθμοί φόρτισης υδρογόνου, όπως στο Αμβούργο, στο Βερολίνο, στην Κολωνία, στο Μόναχο, στο Ντίσελντορφ, στη Στουτγάρδη και στη Φρανκφούρτη. Στη συνέχεια θα λανσαριστεί σε επιλεγμένες χώρες που διαθέτουν πλήρες δίκτυο ανεφοδιασμού. Δυστυχώς, στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν προσφέρεται σε πρώτη φάση ούτε κατόπιν παραγγελίας.

Close

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!