5ος και τελευταίος αγώνας Πρωταθλήματος Drift 2018 με άρωμα… Dragster!

15 Νοε., 2018 Ώρα 19:26

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο και πολύ αγαπητό χώρο για όσους έζησαν τους αγώνες Dragster παλαιότερα, αποφάσισε το συμβούλιο του Power Drift Club να πραγματοποιήσει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!

Το Power Drift Club σε συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας και την Εθνική Φρουρά, και υπό την οργανωτική στήριξη της STS Events, κατάφερε να εξασφαλίσει τον δίαυλο του στρατιωτικού αεροδρομίου Λακατάμιας , ενώ παράλληλα προχώρησε ένα βήμα παρακάτω με κύριο μέλημα την ασφάλεια στους δρόμους και την μείωση των δυστυχημάτων.

To σωματείο, με το μήνυμα κοινωνικής ευθύνης «Τρέχω πάντα με ασφάλεια» αποφάσισε να πραγματοποιήσει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου μια εκδήλωση με «κόντρες» (Run what you brung λέγεται στο εξωτερικό) θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι όλοι έχουμε την ευθύνη να προστατέψουμε τους νέους δίνοντας τους την ευκαιρία να ενταχθούν στα οργανωμένα σύνολα και παράλληλα το δικαίωμα να τρέχουν με το αυτοκίνητο τους σε ασφαλείς διοργανώσεις και όχι στο δρόμο!

Ο Τελικός του Παγκυπρίου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο σε μια πολύ ιδιαίτερη χάραξη όπως μας είπαν οι κριτές που θα έχει σαν στόχο τις πολύ κοντινές μάχες! Ε, τελικός είναι και κανένα γδάρσιμο παραπάνω δεν χάθηκε δα και ο κόσμος…. μας δήλωσαν. 

Και μιας και θα είμαστε φιλοξενούμενοι σε στρατόπεδο, το συναίσθημα της «μάχης» θα υπάρχει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα…

Όσον αφορά τις ασφαλείς «κόντρες» του Σαββάτου, η ευθεία για λόγους ασφαλείας, έχει κλειδωθεί στα 300 μέτρα ενώ παράλληλα, η ομάδα της STS Events, η ίδια ομάδα που πρώτη είχε κάνει τους αγώνες Dragster στην Κύπρο, στον ίδιο χώρο το 2002 και 2003, έχει αναλάβει την διεκπεραίωση των περασμάτων με την τοποθέτηση επίσημης χρονομέτρησης. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Άμυνας και της Εθνικής Φρουράς!

Δείτε Επίσης